Lucia B.

Lucia B.

Відповідає протягом 3 годин на 70% повідомлень.
70% 3 год.

Lucia B.

Je mi potešením rozšíriť Vaše vedomosti z oblasti hudby a naučiť Vás hrať na flautu alebo klavír. Ponúkam online doučovanie anglického jazyka úroveň A1-B2.

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Som absolventka Konzervatória v Bratislave a momentálne študujem hru na fagot na vysokej škole Josepha Haydna v Eisenstadte. Ponúkam online hodiny hry na zobcovú flautu a klavír pre deti aj dospelých. Doučím aj hudobnú náuku, zlepším Vaše rytmické cítenie, intonáciu aj sluch. Mám pedagogické skúsenosti. Okrem sólovej, komornej a orchestrálnej hry sa venujem aj individuálnemu učeniu hudby na základnej umeleckej škole v Bratislave. Ponúkam aj online doučovanie anglického jazyka pre všetky vekové kategórie. (úrovne A1, A2, B1, B2). Ak máte záujem neváhajte ma kontaktovať.

Andrea M.

Andrea M.

Неперевірена заявка

Lucka doučuje moje deti flautu a AJ. Vždy všetko prebehne tak ako sa dohodneme. Deti ju majú radi. Rýchlo reaguje na dotazy/otázky. Za nás spokojnosť 😊

Katarína Š.

Katarína Š.

Неперевірена заявка

Lucka uci klavir moju dcerku uz takmer rok a vysledky sme videli uz po prvych dvoch hodinach. Je velmi profesionalna a zaroven mila, dcera ju ma velmi rada. Ak potrebujeme zmenit cas, je ustretova. Za nas 10/10.

Eva Š.

Eva Š.

Неперевірена заявка

S Luckou má moja dcéra odučených už niekoľko hodín. Je veľmi spokojná a ja tiež.. Vidím že napreduje.. Na hodiny sa vždy teší.Trochu som sa obávala ako sa to dá online zvládať ale musím uznať že sa dá .. A veľmi dobre.. Skvelý prístup aj komunikácia ..Ak nám do vyučovacieho času niečo príde ,vždy sa dá dohodnúť na inom termíne.. Všetkými desiatimi odporúčam túto pani učiteľku :)

фото та сертифікати