Petra P.

Petra P.

Відповідає протягом 3 годин на 100% повідомлень.
100% 3 год.
Приймає нових учнів

Petra P.

Приймає нових учнів

Od základov k maturite a vysokej škole!

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

Dobrý deň!

Moje meno je Petra a som nadšená chemička (tento odbor aj študujem na VŠ)!
Doučujem predmety: chémia, matematika a slovenský jazyk. Mám rada, keď veci dávajú zmysel, svojich študentov učím rozmýšľať, nie memorovať.

S chémiou mám bohaté skúsenosti - pravidelne som sa zúčastňovala chemickej olympiády a letnej školy chémie, chodila som na odborné prednášky, mám skúsenosti s praxou a dostala som sa na celoslovenské kolo SOČky v tomto odbore. Doučujem aj na prijímačky na medicínu aj študentov chémie na VŠ (organickú, anorganickú chémiu, chemické výpočty a pod.).

Ak chcete lepšie porozumieť danému učivu, viac vnímať logické súvislosti, pripraviť sa na úspešnú maturitu či zopakovať a prehĺbiť svoje vedomosti,
neváhajte ma kontaktovať!

Teším sa na vás!

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.
Kristína V.

Kristína V.

Неперевірена заявка

Hodiny stredoškolskej chémie boli pre mňa veľmi prínosné nakoľko doučvateľka ma pripravila na príjimacie konanie na medicínu do Martina, prebrali sme spoločne celú organiku a biochémiu, čo viedlo k úspešnému obsiahnutiu obidvoch širokých okruhov chémie. Rozhodne mám v pláne ešte Peťku kontaktovať s pomocou aj do budúcna.

Tamara K.

Tamara K.

Неперевірена заявка

Doučovania s Peťou na skúšku z organiky sa mi veľmi páčili a boli pre mňa veľkým prínosom, keďže skúška dopadla úspešne. Z jej vysvetľovania som vedela lepšie pochopiť dané učivá a súvislosti medzi nimi. Dohadovanie doučiek bolo jednoduché, keďže mi vždy vedela vyjsť v ústrety. Bolo vidno, že v chémii má obrovský prehľad a že doučuje rada.

Sara S.

Sara S.

Неперевірена заявка

som nesmierne spokojna, Petra ma perfektne pripravila na maturitu zo slovenského jazyka o com svedči aj moja 1, presla si so mnou do detialu kazdu otazku, velmi dobre vysvetlila a plus doplnila o jej poznatky, ma 100% prehlad vo vsetkych maturitnych dielach a o kazdom vie vlastnymi slovami povedat tolko ze si to najlepsie zamatam prave od nej. jej casova prisposobivost a pripravenost na kazdu hodinu je len jedno velke plus. odporucam!:)

Lucia M.

Lucia M.

Неперевірена заявка

S Peťou som veľmi spokojná, pretože hodiny s ňou nie sú len o prednášaní teórie ale aj o priateľskom prístupe a precvičení si rôznych príkladov, vďaka ktorým sa učivo ešte lepšie chápe. Vidno, že chémia ju baví a vie veci podať tak aby to neznelo príliš zložito. Taktiež aj pri dohadovaní ďalšieho doučovania nie je žiaden problém a vie sa prispôsobiť. Mala som hodiny aj s inými doučovateľkami z chémie ale Peťa mi najviac sadla aj čo sa týka celkového prístupu, takže určite odporúčam :) !

Simone F.

Simone F.

Неперевірена заявка

S doučovateľkou som veľmi spokojná, priateľský prístup či už k študentovi alebo k učivo, taktiež sa mi páči flexibilita čo sa týka dohadovania si doučovania, komunikácia medzi doučovateľkou a študentom prebieha veľmi jednoducho a hlavne rýchlo, na každú hodinu sa veľmi teším, pretože som si vždy myslela, že chémiu sa nikdy nenaučím, no na každom jednom doučovaní si uvedomujem, že ma chémia začína viac a viac baviť a že vôbec nie je tak tažká na pochopenie ako som si myslela a to vďaka skvelému výkladu doučovateľky, určite odporúčam a to všetkými desiatimi! :)

Відповіді на запитання (3)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Petra P.

chémia

Prosím vás, vie toto niekto? Ide o názvoslovie organickej chémie. /uhľovodíky/ Vopred ďakujem za pomoc, či vysvetlenie.

Petra P.

Hmotnostný a objemový zlomok

Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto vypočítať tieto príklady? bola by som veľmi rada. Potrebujem učivo pochopiť na týchto konkrétnych príkladoch, ďakujem. :)

Petra P.

Chémia

Dobrý deň , prosím poradili by ste mi otázku 14, 17, 18.