Lucia B.

Lucia B.

Відповідає протягом 1 години на 90% повідомлень.
90% 1 год.
Приймає нових учнів

Lucia B.

Приймає нових учнів

Zábavné a efektívne doučovanie anglického a talianskeho jazyka!

  • 5/5 (оцінка від 1 учня)
  • 1 проведене заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  18 €/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 18 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Ahojte!

Máte problémy s anglickým alebo talianskym jazykom? Nebojte sa, som tu, aby som vám pomohla! Ponúkam individuálne doučovanie anglického a talianskeho jazyka pre študentov takmer všetkých úrovní.

O mne:

- Anglický jazyk: S maturitou na úrovni C1 a bohatou medzinárodnou skúsenosťou som pripravená pomôcť vám dosiahnuť vaše jazykové ciele v anglickom jazyku alebo doučiť materiály preberané v škole. Precestovala som mnoho krajín, čo mi umožnilo porozumieť rôznym dialektom a kultúram spojeným s anglickým jazykom.
- Taliansky jazyk: S certifikátom B2 a ročným štúdiom v Taliansku, konkrétne v Miláne, som získala hlboké porozumenie talianskej kultúry a jazyka. Moja skúsenosť z Milána mi umožňuje ponúknuť vám nielen výučbu jazyka, ale aj pohľad do talianskeho každodenného života.

Ponúkam individuálnu pozornosť a prístup prispôsobený vašim potrebám a úrovni jazyka.
Dynamické hodiny s rôznymi metodikami a materiálmi, aby sme vaše učenie spravili zábavným a efektívnym. Podporu a motiváciu, aby ste dosiahli svoje jazykové ciele.
Ak máte záujem o doučovanie anglického alebo talianskeho jazyka, neváhajte ma kontaktovať.

Lucia

Типи уроку

Taliančina

18 € / 55 хв.
Angličtina

18 € / 55 хв.
Henrieta B.

Henrieta B.

Неперевірена заявка

Lekcie angličtiny s Luciou mi pomohli cítiť sa istejšie pri používaní anglického jazyka v konverzácii. Oceňujem časovú flexibilitu a priateľské prostredie v ktorom prebiehajú naše hodiny.

Zuzana P.

Zuzana P.

Неперевірена заявка

Ďakujeme veľmi pekne za doučovanie anglického jazyka mojej dcéry Nelky.Počas vyučovania získala kvalitné vedomosti,ktoré aplikovala nielen počas vyučovania v škole.Zlepšili sa jej známky a aj konverzácia.Takže za nás super doučovanie.Tesime sa na ďalšiu spoluprácu.

фото та сертифікати