Aleš L.

Aleš L.

Відповідає протягом 14 годин на 80% повідомлень.
80% 14 год.
Приймає нових учнів

Aleš L.

Приймає нових учнів

Impara italiano con me! / Improve your English with me! (online)

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  10 €/год.
  • Бажаний час: утром, ввечері, у вихідні
Ціна Від 10 €/год.
Бажаний час: утром, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Відповіді на запитання

Опис


AKTUÁLNE BOHUŽIAĽ KVÔLI ČASOVÝM LIMITOM NEPRIJÍMAM NOVÝCH ŠTUDENTOV

Volám sa Aleš a som absolventom talianskeho bilingválneho gymnázia na Ul. Ladislava Sáru č. 1 v Bratislave. Doučujem od 2021, online a beriem aj začiatočníkov.

Stredoškolské štúdium vrátane maturity som si prešiel v talianskom jazyku. Z taliančiny mám okrem maturity aj štátnicu C1. Toto leto som aj brigádoval na juhu Talianska.

Angličtinu sa učím už od mala. Pred nedávnom som si spravil anglický certifikát IELTS Academic a dosiahol som band score 8, tiež úroveň C1 (certifikáty nájdete nižšie) a aktuálne študujem v anglickom jazyku na University of Amsterdam (UvA).

Verím, že hovorová forma jazyka je veľmi dôležitá a otvorí Vám mnoho dverí. Mimo doučma som na Slovensku doučoval aj profesionálne vo vzdelávacom centre. Cena za 60 minút je 10€. Hodiny si pripravujem vopred, no pokojne sa prispôsobím študentovi. Zlepšiť sa v jazyku / skúsiť nový jazyk je vždy dobrý nápad :)



Типи уроку

Štandardná lekcia

10 € / 55 хв.
Katarína D.

Katarína D.

Неперевірена заявка

Veľmi šikovný chalan určite odporúčam, prekonal moje očakávania. Ak by som mala znova problémy alebo otázky ohľadom jazyka, neváhala by som a kontaktovala ho. Vidno, že má veľké skúsenosti a prax.

Risorock

Risorock

Неперевірена заявка

Úžasný doučovateľ. Študujem s nim už viac ako 3 mesiace a dokázal ma naučiť naozaj veľa po Taliansky. To že je v mladom veku je tiež celkom výhodou pretože mi rozumie a učí ma gramatiku ktorá sa teraz používa a žiadne hystorizmy ktoré nikdy nepoužijete ani na Slovensku. Taktiež som ho požiadal o to aby ma učil iba ohľadom konkrétneho povolania. Snažím sa naučiť taliančinu ohľadom gastra a sústredujeme sa iba na to. Vďaka nemu som už schopný spraviť servis približne na 80% čož by som nedokázal ani za pol roka keby že sa sústreďujeme na Taliančinu ako celok * Je veľmi flexibilný * Je skúsený * Učí podstatné vecy * Lacný * Tŕpezlivý

Bianka N.

Bianka N.

Неперевірена заявка

S Alešom sa učím taliančinu už viac ako pól roka. Má všetky vlastnosti, ktoré som hľadala u lektora a na základe, ktorých ho môžem odporučiť. 1. Má neuveriteľnú trpezlivosť, keď vám to ide ako v lete na saniach. 2. Keď sa vám zdajú vaše ciele nedosiahnuteľné, je skvelý motivátor. 3. Je mimoriadne flexibilný keď máte plný týždeň povinností. 4. Vďaka svojim organizačným schopnostiam dokáže naplánovať hodiny a prispôsobiť ich presne podľa vašich požiadaviek.

фото та сертифікати

Відповіді на запитання (1)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Aleš L.

Angličtina - poézia alebo próza na prednes

Vie niekto poradiť anglickú poéziu alebo prózu na prednes pre piatačku a ôsmaka? Ak mi niekto poradí, napíšte mi aj to, pre koho z mojich detí je to vhodné, aby som sa vedela lepšie zorientovať. Ďakujem pekne.