Terézia J. Особа підтверджена

Terézia J.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Особа підтверджена
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Terézia J.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Doučovanie slovenského a anglického jazyka, dejín umenia a fotografie pre ZŠ a SŠ

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  10 €/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 10 €/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Блоги

Опис

Ahoj :)

volám sa Terézia a doučujem angličtinu, slovenčinu, dejiny umenia a fotografiu. Som absolventkou strednej umeleckej školy, ktorú som ukončila s najlepšími známkami.

Momentálne som na ročnej pauze pred nástupom na vysokú školu a keďže ma doučovanie baví, rada si ním vyplním čas a zároveň ti s uvedenými predmetmi pomôžem. Mám skúsenosti s vekovou kategóriou od 1. ročníka ZŠ až po koniec SŠ. Pre každého koho doučujem pripravujem na mieru vytvorené materiály (úlohy, poznámky...) a časovo som veľmi flexibilná. Dokonca doučujem aj online, či osobne v MT a jeho okolí.

Samozrejme, v prípade záujmu o doučovanie alebo nejakých otázok ma neváhaj kontaktovať, budem sa tešiť. :)

Типи уроку

Skúšobná lekcia

Na tejto hodine sa spoznáme. Hodina zahŕňa aj level test, kde sa pozrieme na akej úrovni si a aké sú tvoje očakávania od doučovania.

Безплатно / 30 хв.
Štandardná lekcia

10 € / 60 хв.
Príprava na maturitu, monitor, prijímacie skúšky

12 € / 60 хв.
Jana N.

Jana N.

Неперевірена заявка

Terezka nám veľmi pomohla pri doučovaní našej dcéry SJL aj ANJ. Má veľmi priateľský prístup. Taktiež vidno, že si na hodinách dá záležať, nakoľko vždy príde pripravená s vlastnými materiálmi. Vrelo odporúčam. :)

Kristína M.

Kristína M.

Неперевірена заявка

Terézia je vynikajúca doučovateľka. Vždy všetko vysvetlí zrozumiteľne, nerobí jej problém vrátiť sa k učivu viac krát, alebo pomôcť s úlohou mimo doučovacích hodín. Určite vidím zlepšenie mojej úrovne AJ. Odporúčam.

Блоги (2)

Typy ako napísať skvelú esej či sloh

Cítite sa preplnení predstavou písania esejí? Nebojte sa, nie ste sami. Mnoho študentov považuje písanie esejí za náročné, ale s pravým usmernením a prístupom môžete túto úlohu zvládnuť ako…

Účinné stratégie pre učenie sa slovnej zásoby v druhom jazyku

Ovládnutie slovnej zásoby je základom učenia sa jazyka. Či už ste začiatočník, ktorý sa vydáva na cestu poznávania nového jazyka, alebo študent, ktorý sa snaží zlepšiť svoju úroveň, vytváranie čoraz…