Zuzka S.

Zuzka S.

Відповідає протягом 9 годин на 100% повідомлень.
100% 9 год.
Приймає нових учнів

Zuzka S.

Приймає нових учнів

Kvalitné doučovanie z chémie a biológie

Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: вдень
Предмети:
Опис Типи уроку Відповіді на запитання

Опис

Som učiteľka s dlhoročnou praxou na ZŠ a gymnáziu. Ponúkam doučovanie z chémie a biológie pre všetkých, ktorí ho potrebujú. Buď bežné štúdium na ZŠ a SŠ, pri príprave na opravné skúšky, maturitné skúšky, alebo prijímačky na všetky VŠ na Slovensku a v Čechách, kde je potrebná biológia a chémia (lekárske fakulty, veterina.... )
Som vďačná za všetky ponuky na doučovanie a oceňujem férové jednanie. Preto ocením spätnú informáciu na moju odpoveď, najmä, ak si ma nevyberiete. Zbytočne tak neblokujete ostatných, ktorí majú záujem o spoluprácu.

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 55 хв.

Відповіді на запитання (42)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Zuzka S.

Chemia- skontrolovanie vypracovania

Dobrý deň, mohol by mi prosím niekto skontrolovať moje vypracovanie na nasledujúce úlohy ? Za každú pomoc budem vďačná 🙏🏻

Zuzka S.

medicína - bodová hranica

Dobrý deň, ešte sa chcem informovať. Je možné že keď sa na JLF UK píšu SCIO testy 3x s možnosťou získania plného počtu bodov v každom a súčasne bonifikáciou že by hranica prijatia skončila nad 100 teda originálnym plným počtom bodov ? Minulý rok sa tak nestalo, ale aj tak by ma to zaujímalo.

Zuzka S.

chémia stredná škola

ahojte, rada by som sa opýtala či by ste mi vedeli pomoct s tými cvičeniami. som z toho celkom zúfalá

Zuzka S.

Chémia

Dobrý deň, prosím mohli by ste mi popísať postup ako zo vzorca pri soli vytvorím názov? Napríklad Mg(Feo2)2 bude železitan mangánnatý, keď z toho chcem vytvoriť názov? Alebo Mn2(Si03)7 bude kremičitan mangánistý? Ďakujem za pomoc!

Zuzka S.

názvoslovie zlúčenín

Ako sa prosím vytvára názvoslovie týchto zlúčenín ? Zároveň mám otázku, ak sa niekto venuje príprave na LF, ohľadom testovníc, či tieto vzorce je potrebné sa nabifliť alebo stačí pochopiť systému a následne logicky ( výpočtom ) vyvodiť správnu odpoveď. Resp.,či je na skúškach na to čas. Lebo učiť…