Lujza C.

Lujza C.

Відповідає протягом 1 години на 86% повідомлень.
86% 1 год.
Приймає нових учнів

Lujza C.

Приймає нових учнів

Doučovanie francúzštiny s native speakerom

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  19 €
Ціна Від 19 €
Предмети:

Опис

Ahojte, rada ponúknem svoje doučovacie služby tým, ktorí sa chcú naučiť krásny francúzsky jazyk. S hlbokým nadšením pre vyučovanie a silnou znalosťou francúzskeho jazyka sa snažím pomôcť študentom dosiahnuť plynulosť a zdatnosť.
Ako rodená Francúzka som vyrastala ponorená do tohto jazyka a kultúry, vďaka čomu som pochopila jeho nuansy a zložitosti.
Bez ohľadu na to, či ste začiatočník, ktorý sa snaží získať pevné základy francúzštiny, alebo pokročilý študent, ktorý sa snaží zdokonaliť svoje zručnosti, môžem svoj prístup k výučbe prispôsobiť vašim špecifickým potrebám.
Moje doučovanie je navrhnuté tak, aby bolo interaktívne, pútavé a zábavné. Verím vo vytvorenie podporného a povzbudzujúceho prostredia, v ktorom sa študenti cítia pohodlne pri robení chýb a precvičovaní svojich jazykových zručností. Využívam rôzne učebné zdroje vrátane učebníc, autentických materiálov, audiovizuálnych pomôcok a interaktívnych cvičení, aby som zabezpečila komplexné a pohlcujúce učenie.
Zameriavam sa na učenie sa jazyka vrátane prípravy na maturitu, slovnej zásoby, výslovnosti a predovšetkým konverzácie. Tým, že do našich hodín začleňujem reálne situácie a kultúrne poznatky, pomáham študentom nielen získať jazykové znalosti, ale aj prehĺbiť ich porozumenie francúzskej kultúry.
Chápem, že každý študent má jedinečné ciele a štýl učenia, a zaväzujem sa poskytovať mu individuálnu pozornosť a poradenstvo.
Ak ste pripravení vydať sa na obohacujúcu cestu učenia sa francúzštiny, rada s vami budem spolupracovať. Neváhajte ma kontaktovať, aby sme prediskutovali vaše konkrétne ciele v oblasti jazykového vzdelávania a dohodli si termín doučovania :)

Типи уроку

Štandardná lekcia

19 € / 55 хв.