Nela O.

Nela O.

Відповідає протягом 6 годин на 100% повідомлень.
100% 6 год.
Безплатне пробне заняття

Nela O.

Безплатне пробне заняття

Anglický jazyk online pre všetky úrovne

  • 38 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  12 €/год.
Ціна Від 12 €/год.
Предмети:

Опис

Som študentka medzinárodného práva na Groningenskej Univerzite v Holandsku. Študujem v angličtine, absolvovala som aj akademické testy IELTS kde som dosiahla úroveň C1 (pred začiatkom štúdia, dnes už by pravdepodobne šlo o úroveň C2). Aktuálne som v druhom ročníku a pretože študujem v Holandsku, ponúkam lekcie iba online - cez doučma, alebo skype, zoom, teams, google meets, prípadne iné platformy podľa dohody.
Doučovanie z angličtiny je možné pre všetky kategórie a úrovne - od základnej a pokročilej gramatiky, cez konverzáciu a príprava na maturity, prípadne aj odborovo špecifická angličtina, ako napr. právnická angličtina.
S doučovaním mám skúsenosti v rámci svojho študijného programu, počas strednej školy som doučovala angličtinu pre mladších študentov a pomáhala s prípravami na maturity.

Типи уроку

Skúšobná lekcia

Dohodneme sa na vyhovovanom priebehu doučovania, na konkrétnych potrebách a štruktúre hodín - na čo sa zamerať, čomu venovať pozornosť. Vyskúšame si krátku lekciu, aby ste zistili, či Vám vyhovuje môj štýl vedenia hodín.

Безплатно / 30 хв.
Štandardná lekcia

12 € / 55 хв.
Angličtina - príprava na maturity

Špecifické lekcie zamerané na prípravy na maturitné skúšky z anglického jazyka obsahujú vypracovanie maturitných zadaní a ich postupné prechádzanie a vylepšovanie. Zameranie aj na špecifickú gramatiku a slovnú zásobu, rovnako aj cvičenia špecifické pre maturitné skúšky - listening, reading, podľa potreby.

15 € / 55 хв.