Štefánia C.

Štefánia C.

Відповідає протягом 6 годин на 100% повідомлень.
100% 6 год.
Приймає нових учнів

Štefánia C.

Приймає нових учнів
  • Від  12 €/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 12 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Vo Francúzsku som strávila takmer dvadsať rokov a francúzština sa v podstate stala mojím druhým rodným jazykom. Je jedno či ste absolútni začiatočníci, mierne pokročilí alebo sa chcete zdokonaliť v konverzácii či pripraviť na maturitu. Francúzštinu vás môžem naučiť, doučiť, ale aj ju vybrúsiť či oprášiť.

Типи уроку

Štandardná lekcia

12 € / 55 хв.
Juraj J.

Juraj J.

Неперевірена заявка

Pani doučovateľku môžem iba odporúčať. Hodiny sú bezproblémové s dôrazom na pochopenie a naučenie sa. Z každej hodiny si vždy odnesiem niečo nové a Pani doučovateľka sa zakaždým snaží výklad vysvetliť čo najlepšie ako vie. 10/10 určite odporúčam.

Ivana P.

Ivana P.

Неперевірена заявка

Pani doučovateľka je veľmi príjemný a empatický človek. Je ako skutočná Francúzka a preto sú hodiny s ňou také efektívne. Jednoznačne odporúčam!

Deleted-a77949 D.

Акаунт видалено

Неперевірена заявка

Odporúčam, je to úžasná, priateľská a milá učiteľka. Hodina je bez stresu, v príjemnej nálade a vždy po skončení sa už teším na tú ďalšiu...

Zuzana L.

Zuzana L.

Неперевірена заявка

Pani Štefánia je veľmi milá, priateľská, ochotná a ústretová, vždy sa bez problémov dohodneme na termíne výučby. Môžem ju len odporučiť každému kto sa chce po francúzsky naozaj naučiť.