Júlia V.

Júlia V.

Odpovedá do 48 hodín, na 50% správ
50% 48 hod+

Júlia V.

Angličtina a Ruština pre firemných klientov

Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Zaregistrovaná viazaná živnosť na učenie jazykov a tlmočnícku činnosť. Zameranie na firemných klientov, podnikateľov a top management. Všetky úrovne, ekonomický a politický lexikón, maximálne individuálny prístup, program šitý na mieru.

6 faktov o mne:

• Mgr. z medzinárodných ekonomických vzťahov MGIMO v Moskve + tlmočnícke vzdelanie z anglického jazyka
• Msc. z manažmentu innovácií Bocconi v Miláne
• 20 rokov som žila v Moskve
• rok som žila v Miláne
• 4-ročné skúsenosti v predaji v IBM v Moskve
• 7-ročná učiteľská prax

Prispôsobujem hodiny individuálne každému klientovi a záleží mi na tom, aby sa úroveň klienta zlepšila. Učenie ma naozaj baví a práve preto sú so mnou výsledky zaručené, samozrejme ak sa budete snažiť aj Vy. Ozvite sa a povedzte mi Vaše požiadavky.



Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Jozef Č.

Jozef Č.

Neoverená referencia

Júlia je veľmi dobrá učiteľka anglického jazyka. Je trpezlivá, empatická a vie prispôsobiť výuku požiadavke klienta. Ocenil som tiež rýchlu odpoveď a korektnú komunikáciu. Som veľmi spokojný.

Patrik O.

Patrik O.

Neoverená referencia

Super individualny pristup. Agilne a kreativne prisposobovanie ucebnych osnov na zaklade znalosti a schopnosti studenta. Vrelo odporucam :)

Juraj

Juraj

Neoverená referencia

Hoci sme boli skupina začiatočníkov, každý mal trochu inú úroveň a ja som sa pred tým nikdy AJ neučil. Júlia nás zvládla výborne, brala ohľad individuálne na každého. Venovali sme sa rovnako gramatike aj konverzácii, aby sme vedeli rozprávať maximálne bezchybne. Takisto sme pracovali s nahrávkami konverzácií v angličtine, čo bolo tiež veľmi užitočné, ked’že v robote sa bežne zúčastňujem telekonferencií v angličtine. Na rozcvičku sme takmer pred každou hodinou prekladali vety zo slovenčiny do angličtiny, aby sme sa naučili samostatne vytvárať anglické vety. Veľmi sme sa tešili na hodiny a naozaj sme si ich užívali. Angličtina s Júliou bola nie len veľmi zábavná, ale aj za pol roka som urobil dosť veľký pokrok a môžem len a len odporučiť.

Pavol M.

Pavol M.

Neoverená referencia

S Júliou mám individuálny intenzívny kurz angličtiny a musím povedať, že som začal volne komunikovať, robím oveľa menej chýb a naučil som sa veľa nových slov business English. Ked’že angličtinu každý deň potrebujem v práci, tak sa potrebujem zlepšiť na business úrovni. Júlia ku mne našla správny prístup a robíme čo najviac počas hodiny, ked’že zatiaľ nemám čas sa venovať jazyku mimo hodín. Učím sa nové slová cez texty vhodnej úrovne a konverzujeme na rôzne pracovné témy. Okrem toho, píšeme na hodinách aj mini slohy, čo mi veľmi pomohlo vo vetnej skladbe a takisto v zapamätaní nových slov. Teraz sa nehanbím rozprávať po anglicky a používam aj viac odborných slov. Odporúčam Júliu, ako výborného lektora, ktorý vás donúti rozprávať.

Michaela R.

Michaela R.

Neoverená referencia

Júlia má k výučbe veľmi profesionálny prístup a robí veľa práce aj mimo vyučovacích hodín. Ani jeden z mojich doučovateľov sa na hodiny nepripravoval tak ako ona. Učím sa s ňou nové slovíčka rýchlo a vynikajúco vysvetľuje gramatiku. Rozhovor je s ňou vždy veľmi zaujímavý a často sa dozviem veľa nových užitočných infomácií okrem angličtiny, lebo má prehľad v rôznych oblastiach. Takže ak chcete mať naozaj zaujímavé hodiny a rýchly progres, odporúčam Júliu, stojí to za to.

Fotky a certifikáty