Dominika K.

Dominika K.

Odpovedá v priemere do 1 hodiny.
1 hod

Dominika K.

milujem nemecký jazyk :)

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý deň,

moje meno je Dominika a ponúkam doučovanie nemeckého jazyka pre všetky vekové skupiny a všetky jazykové úrovne od začiatočníkov až po pokročilých. Ponúkam taktiež doučovanie v rámci prípravy na maturitu, jazykové skúšky, resp. pre tých, ktorí sa chystajú pracovať v zahraničí, či už v gastronómii alebo pre opatrovateľky. Nemčine sa venujem od škôlky. Študovala som na jazykovom gymnáziu, kde som sa venovala hlavne štúdiu jazykov. Mám štátnu jazykovú skúšku, úroveň C1 a dva roky som žila v Rakúsku. Som lektorkou v dvoch jazykových školách v Bratislave, kde učím individuálne študentov, ako aj skupinky. Nemčinu zbožňujem tak isto ako prácu s ľuďmi, som veľmi trpezlivá a viem sa prispôsobiť potrebám každého študenta. Nemčina síce nie je ľahký jazyk, ale veľmi krásny. Teším sa na spoločné hodiny !!! :) Bis dann :)

******** , *****@***

Referencie (13)

+ Pridať referenciu
Danka L.

Danka L.

Neoverená referencia

Dominika je skvelá lektorka. Veľmi pozitívne hodnotím jej prístup ku študentovi. Výučbu vie presne zacieliť na moje potreby a čo je super, na hodinách dáva veľký dôraz na konverzáciu, s ktorou som mala v nemčine vždy problém. Dokáže ma preto v dobrom zmysle "prinútiť" hovoriť a naozaj používať nové slovíčka a gramatiku, ktorú sme spolu prebrali. Hodiny prebiehajú v priateľskej a uvoľnenej atmosfére. Odporúčam všetkým, ktorí hľadajú kvalitnú lektorku nemčiny!

Marek M.

Marek M.

Neoverená referencia

Dominku by som chcel pochváliť za neskutočne profesionálny prístup pri doučovaní nemčiny. Od prvej hodiny ako sa mi začala venovať som napredoval a na jej hodiny som sa vždy tešil, nakoľko sú dosť dynamické, ale zároveň vie Dominika podať učivo štýlom že si to aj zapamätáte. Vysvetlí načo sa jej človek spýta a ani vie učivo vysvetliť tak že človek je natom lepšie z hodiny na hodinu. Po niekoľkých hodinách s ňou som bol schopný už aj čo to povedať a už využiť nemčinu aj v práci. Takže určite odporúčam všetkými desiatimi

Ondrej D.

Ondrej D.

Neoverená referencia

Chválim trpezlivý prístup, pochopiteľne vyložené učivo a vysvetlenie všetkých nejasností. Na hodinách veľmi rýchlo napredujeme, Dominika dobrým spôsobom nenútene motivuje, chváli za všetko zvládnuté. Až vďaka nej som začal po nemecky komunikovať bez stresu a dokonca rád. Určite odporúčam. Ondrej.

Andrej V.

Andrej V.

Neoverená referencia

Začínal u nej som ako večný začiatočník a vďaka nej som posunul ďalej. Mala individuálny prístup, môžem len odporúčať.

Marián T.

Marián T.

Neoverená referencia

Hodiny s Dominikou sú super . Vždy sa teším na hodinu nemeckého jazyka . Musím veľmi oceniť individuálny prístup a trpezlivosť . Bojoval som s nemčinou a trochu som mal i take nízke sebavedomie , ale doučovanie s Dominikou mi zase sebavedomie zvýšilo . Hodina neprebieha ako v škole , že kantor odprezentuje dané učivo , zadá nejaké cvičenie a na ďalšiu hodinu sa ide na ďalšie . S Dominikou hodina zábavná a hlavne opravdu vysvetlí prečo ako to je , rovnako to platí aj keď urobím chybu , tak v klude vysvetli. Vie skvelo doporučiť literatúru na čítanie nemeckých textov dane úrovne . Som spokojný i s materiály čo mi pošle a následne na nich pracujeme . Za mna musím napísať že je to učiteľka s veľkým U a určite odporúčam všetkým ktorý chcú začať s nemčinou , alebo mali rovnaký problém ako já, že stratili motiváciu k učeniu . Marián

Fotky a certifikáty