Tatiana T.

Tatiana T.

Odpovedá do 6 hodín, na 70% správ
70% 6 hod
Prijíma študentov

Tatiana T.

Prijíma študentov
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

¡Hola! Volám sa Tatiana a mám 34 rokov. Žila som 15 rokov v Španielsku a preto mi nerobí problém žiadny z dialektov. Ponúkam hodiny španielskeho jazyka, ako aj jeho učenie od základov alebo konverzácie (Skype je tiež možnosťou). Mám ukončenú VŠ Ekonomickú v Madride, odbor turismo a hádam už čoskoro aj administratívne a podnikové riadenie. ¡Hasta la vista! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Dada K.

Dada K.

Neoverená referencia

Vynikajúce hodiny španielčiny. Tatiana má veľmi dobrý prístup a každú hodinu využije naplno. Doučovala mňa a neskôr aj môjho priateľa a obaja sme veľmi spokojní.

Veronika M.

Veronika M.

Neoverená referencia

Tatianu urcite odporucam. Svojim individualnym pristupom a kreativitou sa plne prisposobuje potrebam studenta. Je velmi trpezliva a vzdy hlada sposoby ako so studentom pracovat tak, aby to bolo prenho co najefektivnejsie a zaujimave. Hodiny si vieme stale flexibilne dohodnut. Pri rozpravani mi poskytuje dostatok priestoru, vie ma motivovat a podporit. Ovlada viacere dialekty a akcenty - v pripade, ze sme na niektore narazili, prebrala ich so mnou. Mam len pozitivne skusensenosti.

Petra P.

Petra P.

Neoverená referencia

S výučbou som veľmi spokojná, za pár sedení sme toho stihli naozaj veľa. Tatiana mi zrozumiteľne vysvetlila všetko, čo som potrebovala vedieť, takže hodiny boli naozaj efektívne.

Manfred B.

Manfred B.

Neoverená referencia

S Tatianou sme boli nad mieru spokojní. Má veľmi dobrý spôsob výučby čoho dôsledok bol, že už po 3. hodinách sme vedeli povedať základné frázy po španielsky. Určite ju odporúčame :) Gracias Tatiana :) Team Jurling