Lukáš P.

Lukáš P.

Odpovedá do 4 hodín, na 10% správ
10% 4 hod

Lukáš P.

Stredoškolská a vysokoškolská matematika

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Doučujem matematiku, ale len pokročilejšiu stredoškolskú alebo vysokoškolskú a matematické modelovanie.

Mám štátnu skúšku s hodnotením A z predmetov:
○ matematika
○ matematická analýza
○ algebra a geometria
○ diferenciálne rovnice

Inak ešte doučujem SQL pre užívateľov databáz, data mining, prácu s Excelom, kde sa pracuje s veľkým objemom dát. Grafy, funkcie, kontingenčné tabuľky, VBA, makrá, VLOOKUP, absolútne adresovanie, automatizácia, reporty.

Záverečné práce, písomné skúšky a domáce úlohy sú výsledkom aktivity, ktorou študent preukazuje schopnosť využiť nadobudnuté poznatky v praxi. Odmietam akékoľvek podvádzanie, preto nevypracovávam zadania, domáce úlohy a ani písomné skúšky.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Michal S.

Michal S.

Neoverená referencia

Lukáš by mohol robiť učiteľa! Skvelý výklad, odpovede na všetky otázky, práca nad rámec, veľmi priateľsky a uvoľnený prístup a student friendly prístup, vďaka ktorému matika začne baviť. Odporúčam :)

Veronika M.

Veronika M.

Neoverená referencia

Lukasa vrelo odporucam. Moja skusenost je vysko pozitivna. Nie len ze ma siroke znalosti funkcionalit xcelu, ale co ma hlavne potesilo, bol Lukasov pedagogicky pristup, trpezlivost, hodnotna spatna vazba a nasmerovanie skolenia spravnym smerom. Nie len ze okamzite zareagoval na moj dopyt, ale operativne sa so mnou stretol. Okrem ineho je Lukas kultivovany a skromny mlady muz, na ktoreho sa budete chciet obratit vzdy, ked budete potrenovat priucit datovym analyzam.

Fotky a certifikáty