Gabriela M.

Gabriela M.

Odpovedá do 13 hodín, na 20% správ
20% 13 hod

Gabriela M.

po španielsky s radosťou :)

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend

Popis

Ahoj!

Volám sa Gabika, bývam v Bratislave a milujem španielčinu :) Keďže je to úžasný, krásny a pomerne jednoduchý jazyk, rozhodla som sa svoje vedomosti podať ďalej a tak pomôcť všetkým, kto sa chce tento krásny jazyk naučiť.

Španielčinu som sa začala učiť ešte na strednej škole a svoje štúdium som ukončila maturitnou skúškou. Keďže som študovala medzinárodné vzťahy, ako prvý cudzí jazyk som si zvolila samozrejme španielčinu :) No a magisterské štúdium som ukončila na vysokej škole v Mexico City, kde sa moje vedomosti len prehĺbili a potvrdilo sa, ze tento jazyk naozaj milujem.

A aby toho nebolo málo, keďže ma baví rozprávať po španielsky a spoznávať nové kultúry, tak som počas svojích študentských liet cestovala do iných kútov Španielska a prehlbovala tak svoje vedomosti a znalosti.

Takže ak ťa nebaví sedieť za španielskými kniha, neváhaj a kontaktuj ma! Hodiny so mnou závisia od klienta, nemám problém prísť k tebe domov, stretnúť sa v kaviarni, galérii, parku...Rada doučím začiatočníkov aj mierne pokročilých :)