Peter G.

Peter G.

Odpovedá do 6 hodín, na 70% správ
70% 6 hod
Prijíma študentov

Peter G.

Prijíma študentov
  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Referencie

Popis

Pohybujeme sa v spoločnosti kde cudzie jazyky pomaly využívame azda všade. Ja som sa anglicky, nemecky či maďarsky naučil hlavne sám, doma, z televízie a aj v škole. Vždy som rád komunikoval v cudzích jazykoch a preto by som chcel pomôcť ľudom aby sa v týchto jazykoch tiež zdokonalovali. Absolvoval som Mgr. v odbore sociálna práca ale počas stredoškolského štúdia som sa pravidelne zúčastňoval olympiád v AJ, prípadne NJ. Pochádzam z obce kde sa využíva MJ, takže aj tu som relatívne doma :)
Zúčastnil som sa viacerých konferencií a vzdelávaní v anglickom jazyku. Zameriavam sa na doučovanie komunikácie, konverzácie tak začiatočníkov ako aj ľudí s úrovňou B2. Rád sa na cene doučovania dohodnem, rovnako tak aj na pravidelnosti stretnutí. Verím že spokojnosť bude na oboch stranách :)
Tiež ponúkam rôzne písanie slohov, prác či vypracovanie prezentácii na ľubovoľnú tému v PPT v cudzom ale aj slovenskom jazyku.

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Martin

Martin

Neoverená referencia

Peter ma pripravoval na maturity a veľmi mi v nich pomohol. Pripravoval zaujímavé hodiny, prechádzali sme si jednotlivé témy. Zvládol som to a veľmi mu zato ďakujem a odporúčam jeho služby.