Matúš G.

Matúš G.

Odpovedá v priemere do 35 hodín.
35 hod

Matúš G.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Som gitarista venujúci sa gitare od siedmich rokov, čo je dnes 19 rokov. Mam za sebou ZUS. Prešiel som si veľa štýlmi. Klasik, blues, rock, jazz. Posledné štyri roky sa venujem sólovej a doprovodnej flamencovej gitare. Učím rôzne štýly od úplnych začiatočníkov, cez mierne porkročilých, až po porkočilých. Hlavné je, aby to bola zábava, ale treba aj cvičiť, cvičiť a cvičiť.

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Mariana S.

Mariana S.

Neoverená referencia

Syn chcel z vlastne inociativy zacat hrat na gitaru. a som velmi rada ze som kontaktovala a dohodla sa s panom Matusom. Syn je velmi spokojny. Ma 11 rokov a hodiny si vedu spolu podla synovho zelania s Matusovym nasmerovanim. Sama sa cudujem ako kazdou hodinou napreduje a kolko piesni uz ovlada. Dakujeme a mozem len odporucit. Je zodpovedny presny a mily ucitel.

Hana K.

Hana K.

Neoverená referencia

Pan Gosiorovsky vratil nasemu synovi opet chut do hrani, kterou ztratil pri navsteve hudebni skoly, kam rok a pul dochazel. Za mesic vyuky se nas syn naucil vic nez za tu celou dobu ve skole. Misa se tesi na kazdou hodinu a to si myslim, ze je u deti to nejdulezitejsi. Muzeme vrele doporucit! Rodina Kominakova - Kittsee

Jana T.

Jana T.

Neoverená referencia

Matus uci moje 2 deti - a my rodicia ale aj chlapci (8 a 10 rocni) sme velmi spokojni. Je trpezlivy, dosledny, ma dobry zmysel pre humor. Vie ako komunikovat s detmi, ako ich motivovat k hraniu a k cviceniu. Chalanov hodiny s nim bavia a velmi slusne pod jeho vedenim napreduju.

Peter Ď.

Peter Ď.

Neoverená referencia

Vrátil som sa ku gitare po 50-tich rokoch a bez dobrého učiteľa by mi to určite nešlo. Mal som šťastie, že som cez Doucma našiel trpezlivého a spoľahlivého učiteľa a dokonca skúšam teraz hrať flamenco.

Viktoriya O.

Viktoriya O.

Neoverená referencia

Moj syn ma skoro 5r a chcel skusit hrat na gitare. Vybrala som p. Gosiorovskeho len na zaklade popisu na web stranke. A urobila som dobre. Bol trpezlivy, kludny, vsetko vysvetloval tak, aby to 5r dieta pochopilo. Jeho pristup bol kamaratsky a pri tom profesionalny.