Katarina K.

Katarina K.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov

Katarina K.

Prijíma študentov

Anglictina, spanielcina bezbolestne

  • Doučuje aj online
  • Od  13 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer
Cena Od 13 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ponukam individualne hodiny angličtiny a španielčiny na všetkých úrovniach a všetkým vekovým kategóriám. Naučím gramatiku, možnosť konverzácií. Pred piatimi rokmi som skončila odbor preklad a tlmočenie na Univerzite Komenského, rok som žila v Španielsku, kde som učila angličtinu deti v predškolskom a školskom veku. V sucasnosti posobim ako tlmocnicka, prekladatelka a lektorka jazykov. S učením jazykov mám bohate skúsenosti, spolupracujem s viacerými jazykovými školami. Mám za sebou viaceré úspešné prípravy uchádzačov o štátnu jazykovú skúšku a maturitu. Učenie je mojím koníčkom, žiakov progres ma posúva dopredu. Učím 60 minútové hodiny, klasická hodina obsahuje 30 minút gramatiky a 30 minút konverzácie na zaujímavú tému. Štruktúra hodiny sa dá, samozrejme, upraviť po dohovore a podľa potrieb študenta. Vyucujem online. Teším sa na každú novú spoluprácu :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

13 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Petra F.

Petra F.

Neoverená referencia

Katka ma učí španielsky jazyk a perfektne splnila moju špeciálnu požiadavku, že sa chcem učiť “mexikančinu”.. Na každú hodinu pripraví zaujímavé témy a hodiny mi vždy ubehnú ako voda.. Katka je flexibilná a vždy vyjde v ústrety mojim časovým možnostiam. Určite odporúčam všetkým študentom, ktorí si chcú proces učenia užiť a jazykmi sa baviť! Hola amigos!

Marek

Marek

Neoverená referencia

musím uznať že jej prístup nemá chybu vždy pripravená na hodiny a má veľa trpezlivosti somnou chodím.na hodiny nepripravený nakoľko práca nedovoľuje ale vždy si úlohy urobíme na hodine s usmevom.Vidím.sam na sebe už pokroky za ten krátky čas že to niesu vyhodené peniaze len tak.dovzduchu.predomnou má vzdy hodinu jedno šesť ročné dievčatko a keď vidim ako komunikuje v angličtine a Katka sa pýta jej len po anglicky tak sa až za seba hanbim.naozaj pristup ako.ma byť.Katka ďakujem.vam a majte somnou ešte veľa porozumenia :)

Mikulas D.

Mikulas D.

Neoverená referencia

Moj syn po prestupe na strednu odbornu skolu zo zakladnej skoly zazil viacero sokov, z ktorych jeden bol urcite aj anglictina. Po tom, co na zakladnej skole nerobili takmer nic, tu sa nanho zrazu zacali klast naroky vychadzajuce zo standardov, podla ktorych toho mal vediet davno viac.. Slecna Katarina sa s nim systematicky pripravovala na hodiny a testy, vysvetlila mu vsetko, comu v skole nerozumel. Z mojho syna sa stal jeden z najlepsich anglictinarov a vyrazne zvrastol jeho zaujem o jazyky, za co Vam, pani ucitelka velmi pekne dakujeme.

Martina M.

Martina M.

Neoverená referencia

Priatelsky a profesionalny pristup... Na hodinach som sa naucila, aj zabavila. Vrelo odporucam.

Jana D.

Jana D.

Neoverená referencia

S Katkinim doucovanim som velmi spokojna. Na zaciatku som bola dost skepticka, ale teraz viem ze to bolo dobre rozhodnutie. Katka mi objasnila vela veci a moja konverzacia je tiez plynulejsia. Hodiny ma vyborne zorganizovane a co je velmi dolezite, je prijemnej a priatelskej povahy. Vdaka nej pre mna anglictina uz nie je nocnou morou.