Klara D.

Klara D.

Odpovedá do 7 hodín, na 60% správ
60% 7 hod
Prijíma študentov

Klara D.

Prijíma študentov

Zlepši si angličtinu lahko a hlavne KONVERZAČNE! :)

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Ahojte! Doučujem angličtinu aktívne už 5 rokov, súkromne alebo v jazykovej škole, mám štátnice z angličtiny. Roky žijem a pracujem v anglicky hovoriacich krajinách.
Na hodinách kladiem dôraz na to, aby lekcia bola zaujímavá a nikdy nie nudná. Ani si nevšimneš, že už uplynulo 60 minút. :)

Mám vlastné materiály, ktoré sa mi za roky praxe overili a klienti s nimi vždy napredovali v gramatike, slovnej zásobe a hlavne v KONVERZÁCII.

Učím hlavne konverzačnou metódou všetky levely! Áno, aj začiatočník dokáže vytvárať vety a otázky hneď od prvej hodiny. :)
Pre pokročilé levely alebo mierne pokročilé vytváram materiály ušité na mieru podľa potieb klienta. Preberieme gramatiku, ktorá ti robí problémy a budeme ju precvičovať konverzačne. Takže žiadne nudné knihy alebo vyplnovanie cvičení. :)

Som časovo flexibilná a doučujem cez Skype alebo iné siete.

Ceny:
40 minut 12eur
60 minut 15eur
90minut 17eur


Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Kristína N.

Kristína N.

Neoverená referencia

Lepšiu doučovateľku ako Kláru naozaj nepoznám! :) Na každú jednu hodinu s ňou sa teším, pretože s ňou to nie je žiadna nudná hodina angličtiny, aké som poznala doteraz. Vieme sa porozprávať o čomkoľvek, konverzácie vo dvojici sú veľmi príjemné a nenútené. Každú hodinu sa naučím veľa do života užitočnej a potrebnej slovnej zásoby (žiadne nezmyselné slovíčka, ktoré v bežnom živote nikdy nepoužijem). Hodiny mávame cez Skype a musím skonštatovať, že táto forma mi vyhovuje najviac. Vďaka Kláre vidím konečne na sebe obrovský posun vpred.

Filip R.

Filip R.

Neoverená referencia

Vyborna doucovatelka.

Miloslav Č.

Miloslav Č.

Neoverená referencia

Klára je veľmi skvelá doučovateľka, nechýba jej nadhľad a ľudskosť. Vie inak nudnú gramatiku a učenie slovnej zásoby preniesť do príjemnej formy učenia! Takisto preberanie rôznych tém premení do zaujímavej diskusie v Angličtine.