Viktor V.

Viktor V.

Odpovedá do 12 hodín, na 67% správ
67% 12 hod
Prijíma študentov

Popis

Dejepis a zemepis mi boli od malička blízkymi predmetmi nakoľko som sa s nimi začínal zaoberať už po dovŕšení 6 rokov. Zaujímali ma v podstate všetky smery ale tieto dva ma dostali najviac. Z dejepisu som aj maturoval a na univerzite ma sprevádzala až do ukončenia prvého stupňa štúdia. Zemepisu som sa venoval najmä na gymnáziu, chodieval som na rôzne súťaže, takisto ako z dejepisu. Bolo to 8 ročné gymnázium, takže na súťaže som mal gygantné množstvo času.
S nemčinou mám tiež blízky vzťah, nakoľko od roku 2007 som tam absolvoval rôzne kurzy, štúdiá a mám tam veľa známych, ktorých každý rok pravidelne navštevujem. V roku 2014 som mal možnosť študovať pol roka na Universität Bremen v Nemecku, kde som tiež nabral obrovské skúsenosti z nemčiny a z oblasti politiky. V rokoch 2007 a 2008 som sa cez letné prázdniny zúčastnil na jazykových kurzoch na SIT (Sprachinstitut Tübingen - Nemecko). V nasledujúcich rokoch 2009 a 2010, taktiež cez letné prázdniny som absolvoval letné tábory pri mestečku Albstadt (Nemecko).

V súčasnosti pracujem v oblasti dopravy, nakoľko si školu financujem sám a čaká ma ešte druhý stupeň tzv. magisterské štúdium.

Ak by si mal záujem rozšíriť svoje znalosti v spomínaných oblastiach, či pripraviť sa na testy, si na správnom mieste :) Dúfam, že sa čoskoro vidíme a budem mať možnosť Ti pomôcť.

S pozdravom,

Bc. Viktor Vígh