Alexandra T.

Alexandra T.

Odpovedá do 1 hodiny, na 10% správ
10% 1 hod

Alexandra T.

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Hello!

Volám sa Alexa a anglický jazyk je súčasť mňa už 11 rokov. Som absolventkou anglického bilingválneho gymnázia v Košiciach, kde som úspešne zvládla angličtinu na úroveň C1, tak isto mám aj certifikát CAE. Doučujem už vyše 2 rokov a pevne verím, že aj Vám pomôžem na ceste k lepšej angličtine hravou formou :).

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Richterová Z.

Richterová Z.

Neoverená referencia

Alex doučuje moju dcéru Sarah (9)cca rok.Je ochotná,trpezlivá s úžasným prístupom.Hodiny s Alex sú zábavné,vie vysvetliť a naučiť.Dcéra napreduje a na každú hodinu sa veľmi teší . Doporučila by som každému! Zuzana

Danielle

Danielle

Neoverená referencia

S Alex som sa stretávala skoro celý polrok. Z dôvodu odchodu do zahraničia som musela na istý čas prerušiť naše hodiny. Mala som mnoho učiteľov na ZŠ a SŠ, ale môžem povedať, že Alex mi dala najviac. Doučila ma veci, ktoré som sa nenaučila alebo nezachytila v škole, naučila konverzovať bez stresu či hovorím správne. Vymýšľala mnoho aktivít, aby sme sa zabavili, napr.: sme si stiahli obľúbené pesničky a tie sme rozoberali podrobne v angličtine. Určite by som ju odporúčala každému kto sa chce naučiť dobre anglicky.

Natália F.

Natália F.

Neoverená referencia

S doučovaním som bola spokojna:) Milý pristup, kvalita. Doporučujem.