Maria Z.

Maria Z.

Odpovedá v priemere do 6 hodín.
6 hod

Maria Z.

Doučovanie kvalifikovanou učiteľkou

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Som učiteľka talianskeho a anglického jazyka s dlhoročnou praxou. Taliansky jazyk doučujem všetky úrovne a pre všetky účely, anglický jazyk doučujem učivo ZŠ a SŠ, pripravujem tiež na FCE. Som zástancom individuálneho prístupu k žiakom, hodiny "šijem na mieru", podľa Vašich schopností a požiadavok. Hodiny sú zamerané hlavne na konverzáciu (pokiaľ nemáte iné požiadavky).

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Miroslava M.

Miroslava M.

Neoverená referencia

S Máriou sa učíme cez Skype a je to nie len vynikajúca učiteľka, ale aj úžasná osobnosť. Je vždy dobre naladená s osobitým prístupom. Vyzdvihujem výber učebných materiálov s vhodnou slovnou zásobou a gramatikou, ako aj množstvo doplnkových materiálov podľa potreby. Veľmi oceňujem jej profesionalitu, trpezlivosť a znalosť tal. jazyka. V neposlednom rade oceňujem nie len vynikajúce vysvetlenie, ale aj naučenie problematických javov, poskytnutie množstva materiálov na samoštúdium, povzbudzovanie, spätnú väzbu, každodenné použitie jazyka a hodiny obohatené o vlastné skúsenosti z Talianska. Mária nikdy nezabíja čas v slovenčine, ak to nie je potrebné, všetká komunikácia prebieha v taliančine. Osobitne sa jej chcem poďakovať za to, že ma priviedla k intuitívnemu učeniu sa jazyka cez čítanie kníh. Má cit pre jazyk a vie, čo je pre učenie sa jazyka naozaj dôležité, preto neváhajte a oslovte ju. Grazie mille per tutto, Mária!

Martina K.

Martina K.

Neoverená referencia

Maria je výborná učiteľka taliančiny. Vysvetľuje zrozumiteľne a učí jazyk prakticky - dáva mnoho príkladov z reálneho života. Začala ma učiť v skupine kde jej trpezlivosť bola až obdivuhodná, neskôr sme pokračovali v individuálnych hodinách ušitých na mieru. Veľmi sa teším že som narazila práve na ňu. Môžem len odporučať :)

Maria R.

Maria R.

Neoverená referencia

Bola som velmi spokojna s pristupom a hlavne s jej trpezlivostou a profesionalitou.Som rada,ze som si vybrala prave túto ucitelku.