Viktória H.

Viktória H.

Odpovedá do 7 hodín, na 60% správ
60% 7 hod

Viktória H.

Matematika jednoducho

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
Cena Od 10 €/hod
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj! Volám sa Viktória a mám ukončený bakalársky stupeň v strojnom inžinierstve na VUT v Brne. Matematiku mám veľmi rada a verím, že tento predmet je často považovaný za tak náročný len kvôli zlému výkladu a že spolu to môžeme ľahko zmeniť. Veľmi rada vám pomôžem s učivom základnej a strednej školy, prípadne s časťou vysokoškolského učiva. Už teraz sa teším, tak neváhajte a pokojne ma kontaktujte s akoukoľvek otázkou :)
Momentálne doučujem len ONLINE, keďže študujem v Brne.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Zuzana R.

Zuzana R.

Neoverená referencia

Viktória je veľmi milá, ústretová a flexibilná, prispôsobí sa všetkým požiadavkám. Dcéru pripravovala na prijímačky - 8r gymnázium. Dcéra sa na hodiny vždy tešila, síce nemala veľké problémy a matematika jej išla, som veľmi vďačná že nám Viktoria pomohla s prípravou a skúšobnými testami, vysvetlila nové učivo, ktoré v škole nestihli prebrať, vďaka čomu získala väčšie sebavedomie. Úlohy, ktoré jej robili problémy, Viky vysvetlila. Odporúčam, Viky je naozaj milá a profesionálna. Namiesto paniky pred skúškami sa dcéra tešila, bola uvoľnená a pripravená. Ďakujeme ;)

Mária K.

Mária K.

Neoverená referencia

Mala som problém s matematikou, tak som kontaktovala Viktóriu. Učivu som pochopila, čomu som neporozumela to nemala Viktória problém zopakovať. Skvelý prístup aj komunikácia, nemala žiaden problém sa prispôsobiť. Vrelo odporúčam, ide jej to super.

Renée A.

Renée A.

Neoverená referencia

Pardon Viktória nie Veronika ah jaj ospravedlňujem sa všetkým, ktorý hľadajú doučovanie alebo to čítajú. Môj názor na doučovanie je rovnaký

Renée A.

Renée A.

Neoverená referencia

Mala som problém s matematikou počas karantény a potrebovala som aj lepšie vysvetliť učivo lebo som ho sama dobre nechápala a k tomu všetkému som bola v 9-tke čiže som chcela si preopakovať veci na prijímačky a Veronika sa mi vedela prispôsobiť, vysvetliť mi učivo aj niečo naviac tak aby som to dobre pochopila. Bola so mnou aj dosť trpezlivá, takže ak potrebuje niekto doučovanie z matematiky tak vám vie pomôcť :)

Monika

Monika

Neoverená referencia

Syn si opravil známku, úžasne podané učivo, môžem len odporúčať!