Dominika K.

Dominika K.

Odpovedá do 38 hodín, na 90% správ
90% 38 hod
Prijíma študentov

Dominika K.

Prijíma študentov

Angličtina rôznymi spôbmi

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Ahojte! :)

Volám sa Dominika a momentálne študujem v Lisabone na fakulte výtvarných umení. Na strednú školu som chodila na Bilingválne gymnázium Milana Hodžu v Sučanoch, kde som využila som možnosť spraviť si štátnu skúšku z anglického jazyka základnú a odbornú ako aj IELTS certifikát. Moje znalosti z angličtiny som využívala v praxi, keď som žila v Anglicku, kde som zároveň študovala a získala C2 certifikát, a keď som žila v USA. Počas môjho štúdia na VŠMÚ v Bratislave som pracovala v jazykovej škole, kde využívali priamu ale aj Callanovu metódu a vďaka tomu mám skúsenosti s viacerými druhmi výučby. :)

Výučbe angličtiny sa stále venujem práve preto, lebo mi to do života prinesie vždy nových a zaujímavých ľudí. Budem sa teda tešiť, keď sa mi ozvete a niečo nové sa spolu naučíme! :)

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Kamila H.

Kamila H.

Neoverená referencia

Veľmi milá, šikovná pozitívne naladená doučovateľka. Prijemne sa mi s Dominikou komunikovalo(ako na hodinách tak aj cez doučma), vždy bola otvorená každej téme. Pripravenosť na hodiny bola skvelá, naučí ťa presne to čo potrebuješ, prispôsobí sa tvojim vlastným požiadavkám, prinesie všetky materiály. Dominika ma naozaj posunula za krátky čas, stručne a jasne dokáže vysvetliť učivo aby zostal čas aj na komunikáciu. Určite vrelo odporúčam. Kamila