Mary D.

Mary D.

Odpovedá do 1 hodiny, na 60% správ
60% 1 hod

Mary D.

Profi učenie angličtiny, konverzácie a tvorivý prístup k deťom (liečebný pedagóg)

Popis

Som liečebný pedagóg, so štátnicami s angličtiny a vyše 10 ročnou praxou vo vzdelávaní, poradenstve, koučingu, výchovno-terapeutickou prácou s deťmi, mládežou aj trénovaním manažmentu v oblasti líderských a komunikačných zručností. Mám vyštudované aj základy medicíny a skončila som aj Skladateľstvo vážnej hudby.
Hrám ne niekoľkých nástrojoch a venujem sa rôznym umeleckým činnostiam. ktoré sú mojim koníčkom, a zároveň ovplyvňujú môj všestranný a individuálny prístup v pedagogike.

Pracovala som krátko aj v Írsku v montessori škôlke, na Slovensko v detských centrách a robila poradenstvo učiteľkám v škôlkach.
Učila som tiež business English, a prednášam a školím vo firmách aj v angličtine. Pracovala som pre renomované jazkovky ako Berlitz a CBI institute a následne súkromne. Učím prevažne priamou induktívnou metódou s dôrazom na konverzáciu a praktické využitie jazyka, použitím native materiálov, videí, seriálov a ďalších.
Doučiť môžem aj iné predmety napr. psychológiu, hudobno - dramatické krúžky pre deti, biológiu ľudského tela a pod.

Mojím mottom je pomáhať ľuďom rásť, objaviť a rozvinúť ich potenciál a odstrániť bloky na ceste k nemu.

Ako dynamická, entuziastická a tvorivá osoba viem zaujať svojich študetnov, empaticky reagovať na ich individuálne potreby a v priateľskej, no cieľavedomej atmosfére umožniť, aby sa proces učenia stal zážitkom a priniesol rast a výsledky.

*Viac sa môžete dozvedieť na mojom webe www.****** a www.******

Učím spravidla u mňa doma v priestrannej obývačke v komfortnom prostredí na Vyšehradskej 11 v Petržalke s výbornou dostupnosťou z centra.

Fotky a certifikáty