Monika U.

Monika U.

Odpovedá do 9 hodín, na 50% správ
50% 9 hod

Monika U.

Update - doucovanie matematiky

Cena Od 25 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

MOMENTALNE NEDOUCUJEM. Dakujem
Dobry den, dlhodobo sa venujem doucovaniu matematiky - prevazne ma bavi pomahat detom na druhom 2. stupni ZS., ktore su presvedcene, ze matematiku v zivote nezvladnu, ze na to nemaju.
Ja im ukazem, ze matematika nie je strasiak a ze ju je mozne zvladnut. Som presvedcena, ze problem nie je ani tak v detoch, ale v nespravnom pristupe v skolach.
(vsetky deti zvladli destovanie deviatakov, Monitor nad 75 percent a nasledne boli prijate na stredne skoly. U jednotlivcov zlepsenie znamok o 1-2 stupne)
Mam skusenosti s doucovanim deti s poruchou pozornosti a uz som mala aj dievcatko s dyscalculiou (hroziaca 5 z matematiky, po roku doucovanie 3, po dvoch rokoch 2)
V pripade potreby pomozem s anglictinou (mam certifikat C1 z UK).

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Ida U.

Ida U.

Neoverená referencia

Absolvovali sme zatiaľ len dve hodiny, ale sme úplne nadšení. Pani doučovateľka vie na rozdiel od iných doučovateľov ( a máme početné skúsenosti) hravo vysvetliť princíp a podstatu učiva. Syn sa veľmi teší na každú ďalšiu hodinu, čo je vo veku 14 rokov tiež ojedinelý jav:) Odporúčame!

Jarmila K.

Jarmila K.

Neoverená referencia

Úžasná pani doučovateľka, resp. učiteľka. Dcéra sa zlepšila viditeľne hneď po prvej návšteve. Pochopila učivu, takže myslím, že hovorím za obe ak poviem jedným slovom SUPER. Naozaj ďakujeme a verím, že to bude len lepšie. Odporúčam.