Veronika H.

Veronika H.

Odpovedá do 19 hodín, na 30% správ
30% 19 hod
Prijíma študentov

Veronika H.

Prijíma študentov

Pohodová matematika, MS Excel a VBA

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
Cena Od 40 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte,
som vyštudovaná učiteľka matematiky a fyziky z FMFI UK. Mám 4 ročné skúsenosti s doučovaním týchto predmetov v slovenčine a v angličtine (príprava na IGSCE a IB).
Učím študentov ZŠ aj SŠ, ktorí potrebujú pomôcť so zadaniami zo školy, prípravou na písomku, či na monitor, alebo potrebujú vysvetliť učivo, ktoré sa preberá v škole.
Venujem sa tiež príprave študentov VŠ na zápočty a skúšky z matematiky. Doučujem analýzu, algebru, pravdepodobnosť a štatistiku.
Som tiež lektorkou pre MS Excel a VBA.
Či už ste žiak, študent, alebo zamestnaný, či už chcete zmeniť zameranie, alebo sa naučiť nové techniky vo Vašej terajšej práci, prípadne potrebujete pomôcť pri návrate do práce po materskej, v ponuke mojich kurzov nájdete niečo pre seba.
Teším sa na Vás!

Hello,
I studied to be the mathematics and physics teacher at FMFI UK in Bratislava and I have 4 years of experience with teaching in Slovak and in English language (IGCSE and IB preparation).
I teach mathematics and physics for secondary school and college students. I can help with homework, assignments and projects from school, or in case you cooperation on explanation of math and physics.
I prepare university students for math exams. I teach analysis, algebra, probability and statistics.
I work also as tutor of MS Excel and VBA classes.
Are you a student, fresh graduate, or an employee, would you like to change your type of work, or just gain a new knowledge for your current role? Do you need help to get back to work after your maternity leave? You will find the classes for you in my portfolio.
Looking forward to teach you!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

40 € / 55 min

Referencie (24)

+ Pridať referenciu
Henrik M.

Henrik M.

6 odučených lekcií

S Veronikou mávam hodiny už vyše 3 mesiace a môžem jej prístup k žiakovi a učivu len odporučiť. Vždy platí to, na čom sa dohodneme. Taktiež musím vyzdvihnúť jej schopnosť rozpoznať osobitné potreby žiaka a zvoliť adekvátny prístup k jeho vzdelaniu a schopnosť vysvetliť učivo. Jednoducho poučné, užitočné a skvelé hodiny :) Henrik

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne!

Monika M.

Monika M.

Neoverená referencia

Veronika ma doucuje excel, s prístupom aj samotnou výučbu som veľmi spokojná. Veronika je trpezlivá, nemám obavy sa jej opýtať, ak niečomu nerozumiem, vždy mi všetko dôkladne vysvetlí a priklady prepája do praxe. Po niekoľkých hodinách cítim pokroky a ziskane vedomosti využívam v práci. Veronika sa mi vždy snažila prispôsobiť časovo alebo keď som potrebovala prelozit hodinu. Určite vrelo odporúčam.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne!

Ivana B.

Ivana B.

Neoverená referencia

Chodím na anglický bilingvál a potrebovala som dobrať aspoň časť polročnej látky 3. ročníka z matematiky. Za niekoľko týždňov, som vďaka Veronike dobrala celú polročnú látku, čo som naozaj nečakala a to som dúfala som, že by som aspoň časť mohla stihnúť dobrať. Jej prístup, je úžasný. Je trpezlivá, vysvetlí ťažkú tému zrozumiteľne, pokojne aj viackrát. Čo si nesmierne vážim je aj to, že zohľadňovala medzery, ktoré som mala, ešte z predchádzajúcich rokov (kvôli zdravotným problémom) a všetko mi bez akýchkoľvek problémov, hneď vysvetlila. Proste Veronika je úžasný človek, ktorému ide úprímne o to pomôcť študentovi. Dokonca sa mi vedela časovo prispôsobiť, ako sa jej dalo, proste neviem ani slovami opísať ako veľmi som jej vďačná. Pred Veronikou som mala dvoch doručovateľov, ale ich prístup bol s Veronikou neporovnateľný. A známky, sa mi výrazne zlepšili, o čom som pred polrokom ani len nesnívala. Dokonca ma matematika začala úprimne baviť :) Ak hľadáte niekoho, kto Vám bude chcieť naozaj pomôcť a urobí všetko preto, oslovte Veroniku :)))

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne!

Klárka A.

Klárka A.

Neoverená referencia

Chodím k Veronike na doučovanie z vysokoškolskej matematiky. Som s ňou veľmi spokojná pretože bola flexibilná k mojím hodinám. Ďalší dôvod je, že moja matematika sa zlepšila o niekoľko latiek vyššie. Určite budem rada s ňou spolupracovať aj naďalej. 😊

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne!

Andrea F.

Andrea F.

Neoverená referencia

Maximalna spokojnost. Veronika doucovala a verim, ze aj dalej bude mojho syna matematiku a velmi mu pomohla, znamku si o jeden stupen zlepsil, takze vrelo odporucam a Veronike dakujeme:)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne!

Fotky a certifikáty