Martina J.

Martina J.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov

Martina J.

Prijíma študentov

Doučovanie španielčiny cez skype

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy

Popis

Ahoj!
Som Martina, žijem v Španielsku už 8 rokov. Doučujem španielčinu ako hobby vo voľnom čase. V Granade som študovala a aktuálne aj pracujem preto sa v španielčine pohybujem ako doma. Taktiež mám štátnu skúšku zo španielčiny na úrovni C1.
Rada odovzdávam všetko čo viem ďalej a toto je jedinečná príležitosť.
Doučujem či už od úplného začiatku alebo aj zlepšenie španielčiny cez konverzácie a podobne.

Doučovanie môže prebiehať len cez skype nakoľko sa na Slovensko vraciam len raz za čas.
Mám skúsenosti s doučovaním už niekolko rokov.

Ak máš nejaké otázky, rada odpoviem. ☺

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 60 min

Referencie (27)

+ Pridať referenciu
Lucia K.

Lucia K.

Neoverená referencia

Určite Maťku odporúčam, je skvelá učiteľka a aj osôbka. Vždy pripravená na hodiny. Vie veľmi dobre vysvetľovať. Na hodine komunikujete, čítate, píšete, počúvate (vždy má pripravené cvičenia na rôzne témy) Lepšiu učiteľku španielčiny som hádam nemala. Má super systém, s ktorým sa jazyk naučíte úplne ľahko. Na každú hodinu sa veľmi teším :)

Lucia S.

Lucia S.

Neoverená referencia

Vrelo odporúčam! Super profesionálny prístup, časovo flexibilná, hodiny sú zaujímavé a prispôsobené vašim potrebám. Človek sa na hodiny teší, čo ho motivuje ísť stále na lepšiu a lepšiu úroveň. Som veľmi rada, že som natrafila práve na Maťu!

Kristína B.

Kristína B.

Neoverená referencia

Mati je najlepšia učiteľka akú som kedy mala. Doučovala ma skoro rok až som sa tým jej entuziazmom dala tak očarovať, že som sa presťahovala na Kanárske ostrovy. Je to veľmi milá a zábavná žena, na hodiny bola vždy perfektne pripravená, presne vie na čo sa treba zamerať a čo treba ešte dobrať. Hodiny s ňou boli perfektné, mala som po nich vždy dobrý pocit, pretože vie všetko veľmi dobre vysvetliť. Plne odporúčam :)

Melissa H.

Melissa H.

Neoverená referencia

S Maťkou mám hodiny španielčiny viac ako rok. Oslovila som ju, pretože som v španielčine veľmi chcela napredovať a nemala som pocit, že mi to moja škola umožňuje. Na každú hodinu sa vždy veľmi teším a dokonca aj domáce úlohy robím s radosťou. Keď som sa prihlásila na olympiádu zo španielčiny, s radosťou sa vrhla pripravovať ma a hľadala rôzne aktivity, kde som si mohla precvičiť všetko, čo som potrebovala. Sama pociťujem, že som v konverzácii, gramatike a slovíčkach veľmi pokročila a som za to veľmi vďačná Maťke. Určite ju veľmi doporučujem, ak chcete mať hodiny zábavnejšou a zaujímavejšou formou.

Matej T.

Matej T.

Neoverená referencia

S Martinkou sa ucim uz vyse 2 rokov. Zacinal som, ako uplny zaciatocnik s cielom naucit sa rozpravat, co by som vyuzil v praci a pri cestovani. Martinka ma od zaciatku viedla velmi systematicky. Na hodinach sa venujeme gramatike, novej slovnej zasobe, opisom a samozrejme koverzacii. Po 2 rokoch ma nas spolocny dokument vyse 100 stran a ja nemam problem viest rozhovor po Spanielsky. Na Martinke sa mi paci, ze hodiny su uvolnene, zabavne, motivujuce a ja sa nemusim o nic starat…, vzdy je vsetko pripravene a ucivo zapada do dlhodobeho planu. Dokonca sme sa uz aj stretli v Granade a mozem povedat, ze sme kamarati :)

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Ako jazyky menia človeka?

Určite si už počul/a známu vetu “Koľko rečí vieš, toľkokrát si človekom.” Súhlasíš? Či je to len povera? Jasné je, že dobrým človekom možno byť čo i len bez jediného naučeného jazyka. Učiť sa ich…