Barbora K.

Barbora K.

Odpovedá do 13 hodín, na 50% správ
50% 13 hod
Prijíma študentov

Barbora K.

Prijíma študentov

Doučovanie anglického jazyka online i osobne

  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Volám sa Barbora a práve som dokončila magisterské štúdium na King's College London Veľkej Británii. Angličtinu doučujem už piaty rok, som držiteľkou certifikátu IELTS Academic a medzi moje študentky a študentov patria rôzne vekové kategórie - od 8 až po 40 rokov.

Prečo si vybrať práve doučovanie so mnou?

✔️ Vďaka môjmu 4-ročnému pobytu a štúdiu v Anglicku môžem zaručiť, že sa na hodinách moji študenti a študentky dozvedia veľa z hovorovej angličtiny, ktorú v bežných učebniciach možno nájsť len ťažko. Na hodinách sa zameriavam na to, aby bol človek schopný prekonať strach z angličitiny a nabral sebavedomie.

✔️ Často vyžadujem od svojich študentov a študentkov spätnú väzbu, aby som sa uistila, že sú hodiny vždy podľa ich predstáv. Na hodinách sa môžeme zamerať na gramatiku, prekonanie strachu z rozprávania, prípravu na skúšku, no i business angličtinu, prípravu na pohovor či na dôležitú prezentáciu v práci či v škole.

✔️Vždy sa snažím, aby doučovanie prebiehalo v príjemnej atmosfére. Časovo viem byť veľmi flexibilná a viem vyhovieť pri zmene času doučovania, ak je ohlásená vopred.

✔️Cena za doučovanie zahŕňa i konzultácie mimo našej hodiny. Som k dispozícii online v prípade akýchkoľvek otázok.

✔️Materiály, ktoré sme na lekcii prebrali, posielam na mail hneď po ukončení hodiny.

Momentálne doučujem online, ale i osobne v Malackách a Bratislave.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Jaroslav M.

Jaroslav M.

Neoverená referencia

Barborka je úžasná, moje dve dcéry doučuje angličtinu, často pomôže s matematikou a inými predmetmi :) Dievčatá si ju veľmi obľúbili a na hodiny s ňou sa veľmi tešia. Vrelo ju doporučujem! Jaro M.

Lucia S.

Lucia S.

Neoverená referencia

Milá Barbora, chceli by sme sa Vám poďakovať za dôslednú prípravu nášho syna Petra na maturity! :-) Maturitu dal aj vďaka Vám na krásnu 2. Škola, učenie počas posledný dvoch pandemických rokov bola pre všetkých veľmi náročná, ale podarilo sa Vám Petra pripraviť tak, že nemal strach zo skúšky, vie sa vyjadriť aj plynule rozprávať. Barborku odporúčame všetkým :-) Ešte raz veľká vďaka ♥.

Jana K.

Jana K.

Neoverená referencia

Baška je úžasná veľmi simpatická doučovatelka . Hodiny sú vytvorené na mieru podľa toho v čom sa chce žiak zlepšiť . Profesionálny a kamarátsky prístup . Od kedy som s ňou začala mať hodiny pociťujem väčšie sebavedomie v komunikácii a zrozumiteľnosť gramatiky . Na jej hodiny sa vždy teším . Určite odporúčam .

Odpoveď doučovatela:

Drahá Janka, ďakujem za milé slová a teším sa na ďalšie spoločné hodiny :) Si šikulka!