Janka D.

Janka D.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Janka D.

Prijíma študentov

JaDra

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som učiteľka matematiky s 25-ročnou pedagogickou praxou. Matematiku doučujem už 30 rokov. Začala som ešte počas štúdia na gymnáziu. Rada pomôžem s pravidelnou prípravou na vyučovanie na SŠ, maturity, prijímacie skúšky, zápočtové písomky a skúšky z matematiky na VŠ prírodovedného, poľnohospodárskeho či technického zamerania. Ak potrebujete iba 2-3 sedenia pred písomkou alebo skúškou, kľudne sa ozvite tiež. Ponúkam aj možnosť konzultácií z mikroekonómie, štatistiky, operačného výskumu alebo optimálneho programovania. Pomôžem so štatistickým spracovaním údajov z Vašich prieskumov, BP alebo DP.
Rodičia sa často pýtajú, prečo ich deti v škole nerozumejú učiteľke a na doučovaní áno. Odpoveď je jednoduchá. Individuálny prístup bez zbytočného rozptyľovania sa spolužiakmi robí divy :)
Teším sa na vzájomnú spoluprácu.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Soňa P.

Soňa P.

Neoverená referencia

Vynikajúca učiteľka! Pani Drábeková ma vyviedla z bludiska vysokoškolskej Bioštatistiky. Vždy perfektne pripravená, pohotová na komunikáciu, vždy si naštudovala všetky materiály ktoré som jej poslala. Priateľská a trpezlivá aj ku mne- človeku s minimom matematického minima :) Vďaka nej som si vybalila vopred zbalené kufre zo školy.

Veronika Z.

Veronika Z.

Neoverená referencia

Pani Drábeková ma doučovala 3 roky matematiku, dva SŠ a jeden rok VŠ. Všetko mi vedela perfektne vysvetliť, prešla si so mnou každý príklad, s ktorým som mala problém, pomohla mi pochopiť aj teóriu, všetko mi znázornila aj graficky ak bolo treba. Nakoniec som zistila že aj matematika môže byť zábava a dá sa ju pochopiť a zvládnuť. Naozaj odporúčam :)

Juraj F.

Juraj F.

Neoverená referencia

Pani Janka je milá, precízna a vysokokvalifikovaná učiteľka. V škole som učivo nestíhal pochopiť, na doučovaní to bolo diametrálne odlišné. Vysvetlila všetko "po lopate". S ňou ma matematika aj začala baviť. Časovo je veľmi flexibilná a čo je veľmi podstatné, je trpezlivá. Učí vecne, vie vycítiť, čo profesorka/učiteľka od nás vyžaduje. Vrelo odporúčam.