Svetlana V.

Svetlana V.

Odpovedá v priemere do 12 hodín.
12 hod

Svetlana V.

Angličtina: príprava na pohovor/ príjimačky/ maturity

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Potrebuješ pomôcť s prípravou na pohovor alebo na maturity či prijímačky? Alebo chceš svoju angličtinu posunúť na nový level? Nech už si na tom akokoľvek viem ťa vytiahnuť až na úroveň B2. Mám štatnicu z anglického jazyka (C1) a ďalej sa v ňom posúvam na zahraničných kurzoch. Momentálne pracujem ako kariérny mentor pre klientov na zahraničnom trhu.

Pohovor
Naučím ťa ako sa čo najlepšie odprezentovať v anglickom jazyku a prejdeme si spolu všetky možné otázky, ktoré sa ťa môžu na pohovore spýtať. Budeme sa sústrediť hlavne na konverzácie.

Maturity a Prijímačky
Pri maturitách a prijímačkách sa kladie dôraz hlavne na správnu gramatiku. Či už máš chaos časoch, podmienkach alebo členoch, rada si s tebou sadnem a vysvetlím ti čo ako funguje (podľa učebnice, ktorú v škole používate).

Level Up Your English
Pomôžem ti nastaviť si cieľ, ktorý si spolu rozmeníme na drobné a spoločnými krokmi sa posunieme k jeho dosiahnutiu. Úvodné stretnutie máš zadarmo. Budeme sa sústrediť na zlepšovanie toho čo aktuálne potrebuješ - gramatika, konverzácia, písanie alebo čítanie. Hodiny prispôsobíme tvojim záujmom a tak sa nebudeš zlepšovať len v angličtine alebo aj v oblasti, ktorá ťa zaujíma.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min