Hana K.

Hana K.

Odpovedá do 3 hodín, na 100% správ
100% 3 hod

Hana K.

Doucovanie anglictiny

Cena Od 10 €/hod
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ponukam sukromne doucovanie anglickeho jazyka pre ziakov zakladnych skol, studentov strednych skol (vratane pripravy na maturitu) a taktiez dospelych. Mam za sebou 4-rocny pobyt vo Velkej Britanii, kde som pracovala, studovala a ziskala certifikaty FCE a CAE (First Certificate in English a Certificate in Advanced English). Anglictinu doucujem uz niekolko rokov. Trpezlivost a spolahlivost zarucene.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Marek C.

Marek C.

Neoverená referencia

Hanka je super doručovateľka anglického jazyka. Výučbu mi prispôsobila presne k mojim možnostiam. Je trpezlivá, spoľahlivá, vysvetlí problematiku presne tak, aby si ju rýchlo a ľahko pochopil. Odporúčam všetkými desiatimi :)

Kristina G.

Kristina G.

Neoverená referencia

S doučovateľkou Hankou som bola veľmi spokojná. Vždy som sa bála rozprávať po anglicky pred cudzími ľuďmi a vďaka nej som sa naučila prekonať svoj strach. Zároveň mi pomohla s prípravami na maturity a vďaka nej som sa v angličtine cítila hneď istejšia. Kika G.

Kamil B.

Kamil B.

Neoverená referencia

S doučovatelkou Hanou som veľmi spokojná,presne ma nasmerovala ako sa mám učiť a jej vysvetľovanie bolo perfektné,teraz som na strednej a mám 1 z angliny a som najlepšia z triedy.Bibianka