Filip B.

Filip B.

Odpovedá do 7 hodín, na 70% správ
70% 7 hod

Filip B.

Kvalitná angličtina

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:

Popis

Ahoj, volám sa Filip a som absolventom Univerzity City University of Seattle, kde som v roku 2015 získal vysokoškolský titul 2. stupňa MBA. Vďaka 6 rokom univerzitného štúdia špecializovaných predmetov v angličtine sa moja angličtina dostala na profesionálnu úroveň a preto už niekoľko rokov odovzdávam svoje nadobudnuté skúsenosti mojim klientom.

Ponúkam lekcie angličtiny pre všetky vekové kategórie ako aj pre firmy. Učím všetky úrovne angličtiny – lekcie sú zamerané na individuálne potreby klienta. Zameriavam sa na výučbu gramatiky, techniky písania, prácu s textom, čítanie s porozumením, prezentačné zručnosti a na bežné komunikačné schopnosti z praxe.

Klientom ponúkam dlhodobé rozvíjanie anglického jazyka alebo aj lekcie zamerané na dosiahnutie konkrétneho cieľa ako napr. maturity, testy, skúšky, certifikáty, prijímacie pohovory/skúšky, pracovné pohovory, referáty, prezentácie, seminárne práce, všetky druhy akademických prác, atď. – podľa potrieb klienta.

Učím v prenajatej kancelárií v Bratislave – Staré Mesto alebo cez Skype. Lekcia angličtiny môže byť 60 alebo 45 minútová podľa požiadavky klienta. Cena za lekciu sa pohybuje od 10-18 € v závislosti od úrovne/obtiažnosti. Ponúkam 20-minútové úvodné stretnutie alebo Skype rozhovor ZDARMA, na ktorom si spoločne môžeme definovať Vaše predstavy a ciele, a vy sa tak môžete rozhodnúť či som pre Vás vhodným lektorom.