Petra M.

Petra M.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov

Petra M.

Prijíma študentov

Super doučko ruského jazyka

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:

Popis

Ahojte všetci :)

Ponúkam, všetkým vám, doučovanie z ruského jazyka. :)
Úspešne som ukončila 5 ročné štúdium v Trnave, konkrétne na UCM, odbor: ruský jazyk a kultúra v odbornej komunikácii.
Môžem povedať, že počas štúdia som nadobudla skvelé skúsenosti. Trikrát som absolvovala trojmesačnú stáž v Rusku, konkrétne v ruskom meste Lipeck, kde som sa učila podľa, na mieru ušitého, študijného programu. Veľmi rada by som odovzdala, všetky moje vedomosti a skúsenosti všetkým tým, ktorí sa chcú naučiť, ďalší rozvíjajúci sa svetový jazyk; tým, ktorí sa chcú dozvedieť niečo o ruskom národe, ich histórii, tradíciách, zvykoch, či kultúre.
Ruský jazyk je moja srdcovka, a preto sa chcem oň s vami podeliť. :)

Doučovanie ponúkam pre rôzne vekové skupiny. Deťom prispôsobím doučovanie tak, aby hodiny boli pre ne zaujímavé, t.j. formou rôznych hier či kvízov. Taktiež nemám problém s prípravou študentov, ktorí nie sú s ruštinou veľkí kamaráti, a tak, by som ich pripravila na skúšku, test, maturitu, či reparát. Jednoducho povedané, moje hodiny sú individuálne prispôsobené každému jednému z vás. :)

Pamätajte, že začať môžete už dnes. Taktiež môžete už dnes, dať možnosť deťom naučiť sa nový cudzí jazyk, a pritom pomerne jednoduchý. Tak neseďte cez prázdniny iba doma a rozvíjajte sa.

Budem sa tešiť na každého jedného z vás, a poviem vám, máte sa aj vy na čo tešiť. Bude to super :) A aby som nezabudla, samozrejme prvá hodina bude ZADARMO.

Ak Vám mám na margo všetkého povedať niečo o sebe - som komunikatívna, veselá, presná a zodpovedná. :)

Fotky a certifikáty