Tatiana Ž.

Tatiana Ž.

Odpovedá do 13 hodín, na 100% správ
100% 13 hod
Prijíma študentov

Tatiana Ž.

Prijíma študentov

Español con Tati

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 1 odučená lekcia
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Ahojte, volám sa Táňa a v rámci Bratislavy poskytujem doučovanie španielčiny. Kúzlo tohoto jazyka sa snažím ľuďom priblížiť tak, aby to pre nich bolo použiteľné hlavne v bežnom živote a aby sa nebáli hovoriť nahlas už od prvej hodiny :)

Opečiatkovaný pedagóg síce nie som ale nedostatok nadupaných certifikátov vyvažujem osobným prístupom, bohatými skúsenosťami a vlastným nadšením. Moje hodiny sú plné tancovania salsy, spievania pesničiek, hrania hier a ak chceš (ale nikomu to nehovor) naučím ťa aj pouličný slang a šťavnaté nadávky čo si ešte nenašiel v Narcos.

Španielčinu sama študujem už deviatym rokom, niečo som aj pocestovala, takže ak máš problém rozhovoriť sa pred cestou do zahraničia, či si úplný začiatočník ktorý len čaká, kým si k tomuto jazyku vybuduje skutočnú lásku, som pre teba ten pravý človek.

V rámci svojho štúdia politológie mám špecializáciu na región Latinskej Ameriky, takže ťa naučím nielen kontinentálnemu akcentu ale aj zaoceánskym zaujímavostiam.

Väčšina mojich študentov si so mnou dohovára hodiny cez whatsapp pár dní dopredu, takže máme veľmi flexibilný systém - ak jeden deň zrovna nemôžeš, prídeš druhý. Ak ti naopak vyhovuje chodiť vždy v ten istý deň, vyhradím si pre teba stály slot. Ak ti viac vyhovuje aby sme sa učili u teba doma, viem sa prispôsobiť ale hodina je potom o niečo drahšia.

Si quieres hablar, escibeme! Besitos y abrazos :)
P.S. ak ti viac vyhovuje komunikácia cez instagram, najdeš ma tam pod menom tati.zofka

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Matej K.

Matej K.

1 odučená lekcia

Tana je fakt super, chodim k nej na spanielcinu uz pol roka, ma velmi osobny pristup a lekcie su zabavne, ziadna nuda. Atmosfera je rozhodne kamaratska, a co velmi ocenujem je, ze prisposobuje hodinu mojim individualnym potrebam a schopnostiam a vzdy je mega pripravena. Takisto je flexibilna co sa tyka casu, takze sa dokazeme vyborne zladit. Rozhodne pozitivna skusenost, vrelo odporucam 😊 budem chodit nadalej.

Stefan T.

Stefan T.

Neoverená referencia

Vrelo odporúčam! po cca. 3 mesačnom kurze s Táňou, som nemal problém dohovoriť sa po španielsky a hlavne rozumieť španielčine.