Lucia T.

Lucia T.

Odpovedá v priemere do 21 hodín.
21 hod

Lucia T.

Doučovanie matematiky

  • 5 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Som študentkou informatiky, ktorú bavia prírodné vedy a v učivách hľadá súvislosti. Snažím sa učivo neučiť, ale pochopiť mu a vedieť ho vysvetliť jednoducho, na praktických príkladoch. Doučovaniu sa venujem už 4 roky, doučovala som základné i stredné školy, rovnako som aj pripravovala na analytickú časť VŠP/OSP pri scio testoch - prejdeme všetko, čo vám na online kurzoch nepovedia.

Vhodné pre žiakov ZŠ aj ako príprava na Testovanie 9 / prijímačky. Taktiež rada pomôžem s prípravou na SCIO testy (analytická časť pri VŠP/OSP, tipy na verbálnu časť a Matematika). Doučovanie zameškaného alebo nepochopeného učiva alebo príprava na test.
Na čase hodín sa vieme ľahko dohodnúť. Momentálne doučujem len online (platforme sa prispôsobím), no pevne verím, že na hodnote hodín sa nič nemení :)

Ako ma osloviť:

Napíš mi správu s požiadavkou o predmet doučovania, tvoj ročník, preberané učivo, kde vidíš medzery, či máš záujem o pravidelné doučovanie alebo jednorazové, na čo sa pripravuješ (napríklad dobehnúť učivo, písomka, ... ).
V správe mi tykaj :)

Priebeh doučovania:
1. Jednorazové - ideálne na vysvetlenie učiva po absencii, preopakovanie na test, príprava na hodinu, doučenie medzier, vysvetlenie úloh.
2. Pravidelné - ideálne ako príprava na Testovanie 9, SCIO, testy alebo všeobecne príprava na hodiny počas celého roka.

Dĺžka hodiny je 60 minút :) .