Martina G.

Martina G.

Odpovedá v priemere do 20 hodín.
20 hod

Martina G.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som absolventkou talianskeho bilingvalneho gymnazia, aktualnou studentkou zurnalistiky na Universität Wien. Dlhodobo som zila a studovala aj v Nemecku, vlastnim certifikat z nemciny DSH 3 – zodpoveda urovni C2. 2 roky som pracovala ako lektorka nemciny a talianciny v jazykovej skole Lumar v Bratislave, momentalne vyucujem v jazykovych skolach Deutschzentrum a AktivSchule vo Viedni. Vyucbu zameriavam predovsetkym na konverzaciu.

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Štefan M.

Štefan M.

Neoverená referencia

Martina je milá, priateľská s otvoreným prístupom a ochotou prispôsobit sa vašemu tempu. Nemecká gramatika bola pre mna veľky strašiak, Martina ale bolá trpezlivá a ochotná opakovať mi veci dokola kým som nepochopil že spomínana gramatika a jazyk celkovo može byt podaný jednoducho a zrozumitelne. Tento jej prístup veľmi ocenujem. Naše hodini prebiehali v uvoľneneom koverzačnom duchu, počas nich som bol núteny hovoriť po nemecky intezívne, vďaka tomuto som postupne prekonal strach z hovorenia. Za to som jej velmi vdačný, a velmy odoporúčam každému kto sa chce konečne zbavit strachu z cudzieho jazyka.

Renata M.

Renata M.

Neoverená referencia

Taktiez musim suhlasit z nazormi ostatnych,aj ja som bola spokojna,hlavne moj syn,ktoreho doucovala,jej pripravenost,zodpovedny a kvalifikovany pristup,priatelska a uvolnena,co mojmu synovi velmi pomohlo.Z nasej strany velka spokojnost.

Dagmar F.

Dagmar F.

Neoverená referencia

Maťku ako doučovateľku nemčiny nám odporučili rodičia spolužiaka nášho syna, ktorý chodí do prímy na 8-ročnom gymnáziu. S nemčinou prišiel do styku prvý krát tento rok a vďaka prístupu svojej učiteľky a jej nelogickej výučbe získal dostatočný odpor k tomuto jazyku. Maťka je na rozdiel toho lektor ktorý si dokáže svojim prístupom ihneď získať sympatie svojho zverenca. Je dochvíľna, na hodiny chodí pripravená a postupuje systematicky v preberanom učive tak, že náš syn viditeľne profituje z každého stretnutia a s ňou. Vďaka Matrinke, ktorá je trpezlivá a chápavá si náš Jakub polepšil známky z nemčiny. Začal rozumieť nemeckej gramatike a jej princípom vďaka čomu sa mu výrazne jednoduchšie učia slovíčka a tvoria vety.

Dagmar

Dagmar

Neoverená referencia

Slecna Martina je velmi sympatická, synovi sa hodiny s nou pacili a odkedy ho doucuje, bolo u neho vidno zlepsenie vysledkov v skole a aj jeho celkovy zaujem o nemcinu sa zlepsil.

Lucia C.

Lucia C.

Neoverená referencia

Maťa vo mne svojimi schopnosťami, prívetivosťou a ochotou prispôsobiť sa mojim požiadavkám znova vzbudila záujem o nemčinu. Kladie dôraz na konverzáciu, správnu výslovnosť ako aj pochopenie gramatiky a hodiny prebiehajú kreatívnou a zábavnou formou. Jej priateľské vystupovanie zaručuje pohodu počas hodín, čo sa prejavilo aj na mojom sebavedomejšom prejave a opadnutí strachu z hovorenia :)

Fotky a certifikáty