Jaroslav Š.

Jaroslav Š.

Odpovedá do 9 hodín, na 100% správ
100% 9 hod
Prijíma študentov

Jaroslav Š.

Prijíma študentov

Veľmi účinné , moderné gitarové lekcie

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy

Popis

Hre na gitaru sa venujem od r. 1998. Popri štúdiu klasickej gitary som pôsobil pod vedením Branislava Ondríka v gitarovom súbore Musica per Chitara, ktorý rozvíjal svoju koncertnú činnosť na Slovensku aj v zahraničí. Študoval som aj na konzervatóriu v Bratislave odbor Jazzová elektrická gitara pod vedením Andreja Kellenbergera, Matúša Jakabčica či Ľuboša Šrámeka.

V rámci aktívneho hrania v kapelách som vystriedal viaceré hudobné žánre (rock, hardrock, metal, blues, jazz, pop, moderný gospel). Štýlovo ma ovplyvnili najmä Nigel Hendroff, Joe Satriani, John Mayer, Tommy Emmanuel, Guthrie Govan, John Scofield, John Shannon, Eric Johnson, Juraj Burian či Michal Bugala.

Môj hudobný prejav je charakteristický výrazným kreatívnym prístupom k melódii, harmónii, zvuku aj rytmu, s bluesovým a jazzovým cítením. Okrem gitary hrám na klavír, basgitaru a bicie. Aktuálne sa podieľam na niekoľkých hudobných projektoch a nahrávaniach CD.

Vo výučbe preferujem tvorivosť, improvizáciu, slobodu prejavu a neschematický prístup podľa jedinečnosti a individuality každého hráča.

K hudbe žiakov motivujem predovšetkým osobným príkladom, kreatívnym a moderným prístupom.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Matej K.

Matej K.

Neoverená referencia

Je tu možnosť výuky cez skype čo je naozaj veľká výhoda aj pre žiakov z ďaleka ktorý majú záujem. Hodiny sú formou teória a zároveň aj prax. Čiže čo sa naučíte to si hneď aj vyskúšate. Super je na tom to že sa dá hodina presunúť podľa potreby. Určite odporúčam začiatočníkom ale aj pokročilím hráčom na gitaru. Či už sa to týka základov alebo aj následnej pomoci pri "posúvaní hraníc".

Peťo Z.

Peťo Z.

Neoverená referencia

Absolútna spokojnosť, Jaro rozvíja nielen techniku hry ale tiež celkovú kreativitu muzikanta. Hodiny prispôsobuje požiadavkám klienta aj časovo aj obsahovo. Odporúčam ako absolútnym začiatočníkom tak aj lepším muzikantom.

Ondrej S.

Ondrej S.

Neoverená referencia

S Jarom hrám už dlhé roky v rôznych hudobných projektoch a poznáme sa ako priatelia dlhú dobu. Je všeobecne výborný človek, muzikant, skladateľ. Má určite skvelý feeling v hre na gitare, taktiež technicky a teoreticky podkutý, mimoriadne nadaný ako pedagóg so svojim detailne prepracovaným systémom vyučovania a v neposlednom rade s výborným prístupom ku klientom. Vrele odporúčam hodiny s ním!!!

Jaroslav K.

Jaroslav K.

Neoverená referencia

Individualný prístup a schopnosť naučiť. Príjemná komunikácia. Dobre parkovanie.

Kristína P.

Kristína P.

Neoverená referencia

Chodila som na nástroj a hudobnú teóriu do ZUŠ viac než 10 rokov, avšak vedomosti tam nadobudnuté som spontánne aplikovať nevedela. Vyučovania boli mechanické, bez využitia v praxi, improvizácie, kreativity či osobného prístupu. Nakoľko hrala som skladby mne cudzie, pre mňa nezaujímavé, bez dlhodobej motivácie som napokon klasické štúdium ukončila. S hudbou pracujem v súčasnosti opäť, avšak ľúto mi je tých rokov, ktoré som mohla využiť oveľa efektívnejšie, keby som mala individuálne hodiny a vzdelanie zamerané presne na to, čo potrebujem a čo ma zaujíma. Roky som mala určité vedomosti napr. ohľadom teórie mechanicky naučené, ale nevedela som to prepojiť s nástrojom, s realitou. Teraz konečne mám zo štúdia radosť, som sama motivovaná a aktívna, nachádzam využitie svojho talentu aj vo verejnom živote. Ako samouk by som podobné skusenosti nikdy nezískala, vyvarujem sa zlozvykov, ktoré sa odbúravajú veľmi ťažko. Sama pôsobím ako pedagóg a viem, aké cenné a nie automatické je kvalitné vzdelanie a človek, ktorý Vás týmto bude viesť. Odporúčam Vám preto zo srdca práve p.Šuleka a jeho hodiny.

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Základy úspechu v hre na gitaru

Pre dosiahnutie akéhokoľvek konkrétneho výsledku je potrebné vyvinúť adekvátne úsilie spojené s vnútornou motiváciou vychádzajúcou zo zamerania sa na cieľ, pre ktorý ste sa rozhodli s učením začať. …