Petra B.

Petra B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov

Petra B.

Prijíma študentov

Matematika, fyzika a chémia hrou

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
Cena Od 22 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Vyštudovala som fyziku na matfyze UK (tretí stupeň). Doučovaniu sa venujem už niekoľko rokov, je to moja záľuba. Každému žiakovi/študentovi sa snažím vysvetliť učivo podľa jeho úrovne, alternatívnym spôsobom. Tiež rada vysvetlím aj zložitejšie veci (príprava na olympiády, VŠ skúšky a zápočty). Keďže nejakú dobu som žila v USA, a potom na SR pôsobila vo vedeckej sfére s medzinárodnou spoluprácou, učím aj v angličtine.

Cena:
25 eur / 60 min
22 eur / 45 min

V prípade "jednorazového" doučovania v trvaní 1-3 hodiny môže byť cena vyššia.

*Pozn.: Moja dostupnosť uvádzaná v kalendári je len orientačná, neupdatujem ho denne. Z tohto dôvodu neodporúčam rezerváciu hodinu (a platbu) bez predošlého vzájomného odsúhlasenia prostredníctvom priamej komunikácie.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

22 € / 55 min

Referencie (45)

+ Pridať referenciu
Pata H.

Pata H.

19 odučených lekcií

Som spokojná. Dobre vysvetlené učivo. No a tiež príjemná hodina.

Diana G.

Diana G.

Neoverená referencia

Ďakujeme veľmi pekne Petre za skvelú prípravu dcéry na prestupové skúšky do 2. ročníka gymnázia. Dcérka navštevovala umeleckú školu, kde sa tieto predmety neučila. Bolo potrebné doučiť ju 1,5 ročné učivo z fyziky a chémie za veľmi krátky čas. Dcérka obe skúšky s Petrinou pomocou zvládla a na gymnázium ju prijali. Ďakujeme.

Erika M.

Erika M.

Neoverená referencia

Odporúčam, Petra mi pomohla pripraviť sa na skúšku z matematiky v krátkom čase. Profesionálny prístup, zrozumiteľné vysvetľovanie a predovšetkým veľká ochota.

Patricia D.

Patricia D.

Neoverená referencia

Vrelo odporúčam pani doučovateľku. Na jednotku pripravila syna na komisionálnu skúšku z chémie za extrémne krátky čas. Je veľmi trpezlivá a milá, čo pri pubertiakovi určite zohráva doležitú úlohu. Som pani doučovateľke veľmi vďačná za jej prácu👍🏻

Viera M.

Viera M.

Neoverená referencia

Maximálna spokojnosť s doučovaním. Petra doučovala dcéru z fyziky, ktorá vďaka jej perfektnému prístupu a najmä zrozumiteľnému vysvetľovaniu učiva zvládla záverečnú písomnú prácu úplne bez problémov. Vysoko pozitívne hodnotím Petrin úžasný prístup k ľuďom, komunikáciu, promptné reagovanie na naše požiadavky a najmä veľkú ochotu, čo je v dnešnej dobe veľkou vzácnosťou. Doučovanie u Petry môžeme len a len odporúčať, dcéra bola nadmieru spokojná. Ak by bol v budúcnosti nejaký problém, určite sa na Petru opätovne obrátime o pomoc.