Kseniia S.

Kseniia S.

Odpovedá do 11 hodín, na 80% správ
80% 11 hod
Prijíma študentov

Kseniia S.

Prijíma študentov

Doučovanie ruštiny s native-speakerom

Cena Od 21 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Volám sa Ksenia a som učitelka ruštiny.

Narodila som sa v Rusku, v ďalekej a studenej Sibíri. Učenie jazykov – je moja veľká láska. Zatiaľ hovorím po rusky (môj materinský jazyk), anglicky a slovensky. Dnes žijem na Slovensku a delím sa so svojimi znalosťami s mojimi skvelými študentmi. Som magistra lingvistiky so siedmimi rokmi skúseností, vrátane zahraničných: v Rusku, Indii, Bulharsku aj na Slovensku.

Momentálne poskytujem individuálne hodiny ruštiny, hodiny v dvoici a hodiny v mini skupine (3-4 človeka), hodina bude trvať 60 minút. Poskytujem aj voľný prístup k interaktívnej platforme a online tabuli, ktorú budeme používať počas výučby, a tiež vám pošlem všetky potrebné elektronické materiály.

Získate tiež prístup k čatu študentov ruského jazyka (WhatsApp/Viber/Facebook), kde môžete denne komunikovať v ruštine a precvičovať si svoje znalosti. Milujem svoju prácu, takže na hodinách je vždy priateľská atmosféra!

UČÍM LEN ONLINE (cez ZOOM), nakoľko týmto spôsobom je možné plnohodnotne nahradiť fyzickú účasť na hodine a zároveň významne ušetriť čas, ktorý by ste inak trávili cestovaním do jazykovej učebne.

CENA:
Individuálne hodiny: 21 Euro/60 min.
Hodiny v dvojici: 15 Euro/60 min.
Hodiny v mini-skupine: 10 Euro/60 min.

Ak aj vy máte záujem naučiť sa nový jazyk, alebo sa v ruštine posunúť na novú úroveň, objednajte si zdarma 30 minútovú, nezáväznú skúšobnú hodinu. Bez akéhokoľvek rizika si tak bezplatne otestujete ako hodina prebieha a aké benefity z výučby môžete získať.

ДАВАЙТЕ ГОВОРИТЬ ПО-РУССКИ!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

21 € / 55 min

Fotky a certifikáty