Milan M.

Milan M.

Odpovedá do 48 hodín, na 80% správ
80% 48 hod+
Prijíma študentov

Milan M.

Prijíma študentov

Lekcie hry na gitaru

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ponúkam lekcie hry na gitaru (akustickú, elektrickú, klasickú), vyučovanie hudobnej teórie klasickej aj jazzovej, aj overenou formou učenia cez Skype. Doplnkovo ponúkam aj poradenstvo ohľadom gitaristickej výbavy, nahrávanie gitarových partov online, revíziu už vymyslených gitarových stôp a textov. Mám bohaté profesionálne skúsenosti s účinkovaním s poprednými slovenskými umelcami a telesami (Adam Ďurica, Martin Madej, DNA, Divadlo Aréna, Nová Scéna, Slovenská Filharmónia, orchester Viva Musica...), štúdiové spolupráce (Novinski, Čekovská, Horňák...) a dlhoročnú pedagogickú prax s individuálnym prístupom a širokým žánrovým záberom (rock, blues, country, jazz, klasika...).

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 60 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Zuzana V.

Zuzana V.

Neoverená referencia

S Učiteľom som maximálne spokojná👍🏻👍🏻👍🏻 Syn navštevuje umeleckú školu, no moc sa mu nedarilo a hrozilo nám opakovanie ročníka. Sused mi poradil Milana a už po dvoch týždňoch vidím výrazný progres. Syn sa na hodiny veľmi teší, dokonca sám od seba vezme gitaru a trénuje Super veľmi, veľmi ďakujeme. Presne takýchto učiteľov potrebujeme Ďakujééém

Polaček P.

Polaček P.

Neoverená referencia

Vyučovacie hodiny s Milanom boli zaujímavé, pestré, zároveň však výborne štruktúrované. Pod jeho vedením som dosiahol výrazný progres. Dodnes pri svojom štúdiu gitary čerpám z vedomostí, ktoré som si z jeho hodín odniesol. Nezáleží na tom, koľko máte rokov, či ste začiatočník alebo ste už čo to odohrali. Jeho profi skúseností z hudobného sveta, žánrový rozhľad, priateľský prístup a hlavne nadšenie pre gitaru sú zárukou skvelej voľby. Určite sa sa Milanovi ozvite.

Marek K.

Marek K.

Neoverená referencia

s Milanom sa poznáme krátko, zatiaľ len začíname, ale už pri prvom kontakte vidno, že má s gitarou preskákané nejaké to hranie. Momentálne (kvôli karanténe) spolu komunikujeme cez video hovor na nete, čo sa ale vôbec neodráža na kvalite výučby. Pre tých, ktorý teraz majú doma viac času, určite odporúčam kontaktovať Milana a ten vám voľný čas rýchlo vyplní novými poznatkami a úlohami, ktorými si zlepšíte techniku aj teóriu. Ja sa na to teším.

Norbert S.

Norbert S.

Neoverená referencia

Milana odporucam. Je velmi dobre pripraveny na hodiny, trpezlivy a vie co robi. Ja mu verim a budem jeho sluzby vyuzivat nadalej. Plus je to v pohode týpek :)

Milan

Milan

Neoverená referencia

Skvelý učiteľ s veľkým rozhľadom na rôzne žánre (blues, Country, jazz, rock). Dôkladne vždy pripravený na hodiny. Vyborny individuálny prístup. Odporúčam každému kto by sa chcel zlepšiť na gitare či už hrou ale aj teóriou.