Stefan O.

Stefan O.

Prijíma študentov

Stefan O.

Prijíma študentov

Schopný --> Úspešný --> Šťastný

Popis

Ahojte, moje meno je Števo Hnát,

vyštudoval som Bakalársky stupeň v odbore fyzika na Univerzite Komaenského a aktuálne študujem odbor Kognitívne vedy na magisterskom stupni. Vo voľnom čase doučujem, venujem sa pohybu a venujem sa v živote veciam, ktoré mám pocit, že majú zmysel.

Prečo som tu.
Myslím, že jedna z najväčších kvalít, ktorú môžeme mladým ľudom poskytnúť sú skúsenosti. Či už priamo, teda sprostredkovať im prostredie, kde dané skúsenosti vedia nadobúdať, alebo nepriamo, teda zdieľať svoje nadobudnuté skúsenosti a vedieť odpovedať na ich otázky.

Ako dospelý ľudia, špecializácia je nevyhnutná súčasť nášho života, je našou pridanou hodnotou a byť expertom v nejakej oblasti, či už je to technická, umelecká, alebo podnikateľská oblasť, sa vždy vráti desaťnásobne.

Moje zameranie je moje štúdium, ale verím, že zároveň moje skusenosti ním ohraničené nie sú.

Nerobím bohužial žiadne rýchlokurzy, prípravy na test, ktorý je o dva dni ani neusporadúvam seansy tlačenia múdrosti do hlavy. Ponúkam konzultácie, kedy si s mladým prejdem jeho silné a slabé stránky, vyjasníme si spoločne jeho sen, o tom kým by chcel byť o 10 rokov a možnosti, ktoré ponúka trh, pre experta v danej oblasti, jeho (aktuálne a predpokladané) finančné ohodnotenie v budúcnosti.

Svoje vedomosti z neurovedy, základov psychologie a všetkých doterajších skúsenosti, medzi ktoré patrí aj oblasť analytického prístupu k relevantným otázkam, by som rád zúročil práve takouto individuálnou formou.

Konzultácie nie sú žiaden zázrak, ani nepremenia vaše dieta na génia. Kladiem dôraz na otvorenie priestoru pre otázky, ktoré samotný teeneger má, prevedenie ho otázkami, ktoré prehliada a dokladne sa mu venovať aby objavil, že má možnosť, byť schopnejší, úspešnejší a štastnejší bez depresívnych nátlakov.

Samozrejme pomoc so štúdiom v škole je primárnym prostredím pre osvojovanie si jednotlivých schopností. Od komunikácie a seba-organizácie až po úspešnosť a spokojnosť.

Verím, že sa dohodneme a budete len radi ak sa bude Vášmu tínedžerovi niekto osobne venovať.