Stanislav Z.

Ing. Stanislav Z.

Odpovedá do 1 hodiny, na 20% správ
20% 1 hod

Stanislav Z.

IT služby SL-LOGIC

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Dobrý deň, poskytujem doučovania a IT kurzy.

Pracovné skúsenosti:
- 1,5 roka ako grafický dizajnér
- 7.5 roka ako Sr. IT Systems Analyst
- Product Owner na TPP
- Zakladateľ IT spoločnosti SL-LOGIC

V prípade záujmu ma kontaktujte priamo cez web sl-logic .sk - musíte si ma nájsť, nakoľko sem už nechodím. Ďakujem vopred.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (11)

+ Pridať referenciu
Andrea A.

Andrea A.

Neoverená referencia

Skvelý učiteľ s veľkou dávkou trpezlivosti. Vrelo odporúčam.

Odpoveď doučovatela:

Dakujem :)

Ingrid R.

Ingrid R.

Neoverená referencia

Stano je skvelý doučovateľ s obrovskou mierou trpezlivosti. Nie každý to so študentmi vie. Dokáže študenta naviesť na správne riešenia, čo je hlavným prínosom v procese učenia sa. Tak si najlepšie preberané učivo dokážem zapamätať ja. Páči sa mi, že mu záleží na tom, aby sa študent látku naučil a hlavne, aby jej porozumel. Má zodpovedný prístup a odbornosť na vysokej úrovni. Verte, že ak ešte váhate, tak nie je o čom. :)

Martin G.

Martin G.

Neoverená referencia

Po dnešnom doučovaní syna z informatiky u pána Stanislava, môžem vyjadriť maximálnu spokojnosť. Príprava učiva, názorne ukážky, vysvetlenie problematiky, spätná väzba, všetko na odbornej úrovni. Veľmi dobre sa orientuje v problematike a hlavne dokáže naučiť. Odporúčam.

Gab R.

Gab R.

Neoverená referencia

Ako začiatočníkovi v programovaní mi veľa pomohol v teoretickej, aj praktickej rovine. Doučovanie prebiehalo bez problémov, pokiaľ som mal nejasnosti, ochotne mi ich vysvetlil na praktických príkladoch. Veľká výhoda je aj možnosť online doučovania. Pozitívne hodnotím jeho odbornosť, prípravu i učiteľské schopnosti.

Ludmila

Ludmila

Neoverená referencia

Stanko bol pri doučovaní profesionálny, o problematike vedel, vysvetlil a pomohol. Zodpovedal na otázky "ľudskou rečou", tak aby to aj začiatočník pochopil. Bol ochotný a trpezlivý. Reakčný cas je super, bol velmi ústretový. Odporúčam:-)