Petronela L.

Petronela L.

Odpovedá do 13 hodín, na 90% správ
90% 13 hod
Prijíma študentov

Petronela L.

Prijíma študentov

Angličtina 🇬🇧 a Nemčina 🇩🇪 inak - individuálny prístup

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

👋 Ahoj! Som Peťa, certifikovaná učiteľka angličtiny ako cudzieho jazyka (TEFL) a prekladateľka z Bratislavy 🇸🇰 s vášňou pre jazyky, cestovanie a zvieratá.

Ak hľadáš doučovanie angličtiny 🇬🇧 alebo nemčiny 🇩🇪, no štandardné metódy ti nevyhovujú - rada ti pomôžem! 😊

Akákoľvek úroveň je vítaná! Či už si úplný začiatočník, pokročilý alebo expert, ktorý sa chce ďalej zdokonalovať.

Ponúkam
📚individuálne hodiny
📚hodiny pre menšie skupiny
📚kurzy na mieru s materiálmi na stiahnutie

Ponúkam 45 minútové alebo 90 minútové hodiny. Všetky materiály použité na mojich hodinách poskytujem a vytváram ja osobne. Každý dokument je prispôsobený špecifickým záujmom, potrebám a štýlu učenia študenta. Na mojich hodinách sa budeme venovať témam ako sú koníčky, konverzácia v bežných situáciach, gramatika, príprava na skúšky, atď.

📌Doučujem primárne online, ale po dohodne kludne aj v Bratislave a jej okolí.📌

Vopred ďakujem o Váš záujem 😊

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 45 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Simona K.

Simona K.

Neoverená referencia

Na hodinu nemčiny s Peťou sa vždy veľmi teším. Na každej sa venujeme inej zaujímavej téme rôznymi formami. Hodina je zábavná a je na nej uvoľnená atmosféra. Všetky moje požiadavky alebo preferencie sú vypočuté a hodina je im prispôsobená. Keď potrebujem, Peťa mi vždy pomôže aj s opravou rôznych textov, čo píšem do školy. Vďaka hodinám som sa prestala báť rozprávať a robiť chyby. Určite odporúčam (:

Adam S.

Adam S.

Neoverená referencia

Vďaka Petronele som sa výrazne zlepšil v anglickom jazyku. Aktuálne sú to dva roky čo mávame spolu lekcie 2-krát do týždňa. Či už si vyberiete gramatiku, slovnú zásobu alebo konverzácie Petronela sa dokáže na danú vyučovaciu hodinu pripraviť a vysvetliť presne to, čo sa potrebujete naučiť. Jej znalosť angličtiny je na veľmi vysokej úrovni a jej hodiny sú zábavné a zároveň angličtina je vysvetlená do detailov.

Jan K.

Jan K.

Neoverená referencia

S Petronelou mávam lekcie nemeckého jazyka už pol roka. Na hodiny je vždy pripravená, volí individuálny prístup, je časovo flexibilná a učivo prispôsobuje presne mojim potrebám. Je veľmi priateľská a komunikatívna, vďaka čomu lekcie a hlavne konverzácie prebiehajú v uvoľnenej atmosfére. Dokáže nájsť rýchlo nedostatky a človeka povzbudiť do ďalšieho rozvoja. Môžem ju len odporučiť :D

Agata N.

Agata N.

Neoverená referencia

S Peťou mávame spolu hodiny nemčiny už vyše 8 mesiacov. Tento jazyk bol pre mňa roky obrovskou prekážkou a spomínam si ako mi robilo problém čo i len predstaviť sa. Vďaka doučovaniu s Peťou som sa prestala hanbiť a stala som sa oveľa sebavedomejšou v nemčine! Ponúka individuálny prístup a obsah jej hodín je zameraný najmä na vaše záujmy. Peťa je veľmi flexibilná a zároveň má jednu veľmi špeciálnu vlastnosť. Vždy ma podporí či sa mi darí alebo nie, čo mi nikdy nedovolí vzdať sa. Ani tomu sama neverím, ale nemčina sa stala jedným z mojich koníčkov:) Jednoznačne odporúčam!

Ivanka J.

Ivanka J.

Neoverená referencia

S Petronelou som povodne planovala mat doucovanie pocas 2 mesiacov pred ustnou skuskou z nemeckeho jazyka, no uz preslo 6 mesiacov a stale mame hodiny dvakrat za tyzden. Petronela je velmi mila, vzdy si zodpovedne nachysta materialy a program na kazdu hodinu. Hodiny su naucne, no zaroven uvolnene a vzdy sa na ne tesim. Dava mi vela skvelych rad a motivuje zlepsovat sa nadalej v nemcine. Hodiny su zaujimave a prijemne aj vdaka jej otvorenosti a priatelskej povahe. Petronela bola pre mna najlepsi vyber.

Fotky a certifikáty