Hana I.

Hana I.

Odpovedá do 11 hodín, na 70% správ
70% 11 hod
Prijíma študentov

Hana I.

Prijíma študentov

Španielčina- priamo zo Španielska!

  • 5 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Hola! 🇪🇸 Volám sa Hana, španielskemu jazyku sa aktívne venujem vyše 11 rokov. Študovala som na španielskom bilingválnom gymnáziu v Bratislave a som absolventkou magisterského štúdia v odbore Cudzie jazyky a interkultúrna komunikácia. Momentálne žijem v Španielsku už tretí rok.

Považujem sa za zodpovedného, flexibilného a dynamického človeka. Svoje jazykové schopnosti som si zlepšila predovšetkým vďaka študijným a pracovným skúsenostiam v zahraničí. Študovala som pol roka v Barcelone, pol roka na Kanárskych ostrovoch a rok v Granade. Vybrané destinácie mi nielen zvýšili moju úroveň španielčiny, ale predovšetkým som mala možnosť naučiť sa rozumieť rôznym akcentom, zlepšiť si výslovnosť a spoznať kultúrne zvyky a tradície rôznych častí Španielska. Okrem titulu Título de Bachiller udelený Ministerstvom školstva na strednej škole, vlastním magisterský diplom zo španielskeho jazyka úrovne C1.

Som trpezlivá a kreatívna. Hodiny sa vždy snažím prispôsobiť požiadavkám a potrebám študenta. Svoje poznatky z cestovania a skúsenosti, ktoré som nadobudla, vždy zakomponujem do hodín, čím urobím vyučovanie zaujímavejším.

👩🏼‍💻 Nakoľko žijem v Španielsku, doučujem online.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať! 📩

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Táto lekcia slúži na to, aby sme sa spoznali, aby som zistila úroveň Vašich jazykových znalostí a aby som sa vedela adekvátne pripraviť na spoločné hodiny.

5 € / 30 min
Štandardná lekcia (60 min)

Štandardná lekcia (60 min) zahŕňa: - gramatické cvičenia - slovná zásoba - čítanie, písanie, rozprávanie, počúvanie - správna výslovnosť - spoznávanie kultúry, zvykov a tradícií krajiny vyučujúceho jazyka.

20 € / 60 min
Štandardná lekcia 90 min

Štandardná lekcia (90 min) zahŕňa: - gramatické cvičenia - slovná zásoba - čítanie, písanie, rozprávanie, počúvanie - správna výslovnosť - spoznávanie kultúry, zvykov a tradícií krajiny vyučujúceho jazyka.

25 € / 90 min