Simona P.

Simona P.

Odpovedá do 1 hodiny, na 25% správ
25% 1 hod

Simona P.

Rýchlo a jednoducho!

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Volám sa Simona, mám 19 rokov a študovala som na španielskom bilingválnom gymnáziu, zameranom na prírodné vedy, vďaka ktorému mám rozsiahle vedomosti v daných predmetoch. Zo španielského jazyka mám dokonca aj štátnicu a jazykové poznatky priamo zo Španielska. S doučovaním mám už mnohé skúsenosti a preto ak sa chceš niečo naučiť jednoduchou a rýchlou formou kľudne napíš :)

Som zástanca toho, že matematika je nádherná a jednoduchá veda ak je správne a ľahko vysvetlená. Viem to z vlastných skúseností, keďže počas môjho štúdia sa prestriedalo mnoho matikárov a sama som si zakúsila samoštúdium, ale mala som aj takých učiteľov, pri ktorých som sa do kníh nemusela ani pozrieť. Matematiku mám rada a verím, že každý sa ju dokáže naučiť.

Čo sa týka jazykov, preferujem skôr konverzácie a rôzne hry, vďaka ktorým si človek zapamätá minimálne základnú slovnú zásobu. Doučujem začiatočníkov (čo sa týka ŠPJ), deti, ktoré si potrebujú zlepšiť jazyk, ale aj dospelých, ktorí sa chcú obohatiť novými jazykovými znalosťami.

Momentálne preferujem doučovanie online formou.