Ray S.

Ray S.

Odpovedá do 12 hodín, na 60% správ
60% 12 hod

Ray S.

Practice English with Native Speaker

Preferované časy: poobede, večer
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Hello, I'm an English teacher from U.S.A. who lives in Slovakia. I have been teaching English conversation courses in schools throughout Slovakia for the past ten years through my English Week Europe company. Now I'm offering English conversation online through Skype. The lessons will allow students of all ages and ability levels to practice their English with an American native speaker. Job interview preparation is a specialty of mine.

Contact me to arrange a 15-minute free trial lesson with me to see if I'm the right teacher for you.

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Lukas S.

Lukas S.

Neoverená referencia

Ray is a native speaker and a very patient teacher. The best way to learn english language with person whose mother tongue is english.

Katarina S.

Katarina S.

Neoverená referencia

Prijemny a priatelsky ucitel. Absolvovala som s nim pripravu na pracovny pohovor. Vopred si podrobne nastudoval pracovnu poziciu aj informacie o spolocnosti. Zahrali sme si nacvik pohovoru, pytal sa ma typicke pohovorove otazky a korigoval moje odpovede. Vdaka jeho priprave som si bola na pohovore istejsia. A nakoniec som tu pracu ziskala! :)

Marcela B.

Marcela B.

Neoverená referencia

Raya poznám už dlhé roky, najskôr ako učiteľa, s ktorým som absolvovala kurzy metodiky na konverzácie ANJ. Zažila som ho niekoľkokrát aj počas vyučovania so žiakmi, keď realizoval ENGLISH WEEK. Sloevenským kolegom umožnil zúčastniť sa. Momentálne učí moje deti (10 a 11r) od začiatku pandémie a hodiny sú vždy interaktívne a zaujímavé, niektorých som bola účastná. Deti sú nadšené a ja s nimi. Vrelo odporúčam, hodiny s Rayom sú nezabudnuteľný zážitok.

David M.

David M.

Neoverená referencia

Ray je super učiteľ, prispôsobí sa potrebám aj úrovni žiaka. Vie pomôcť aj s prípravou na konkrétnu udalosť ako napr. pracovný pohovor. Dokonca si naštudoval aj spoločnosť a konkrétnu pracovnú pozíciu. Odporúčam.

Renata K.

Renata K.

Neoverená referencia

Raya vrelo odporúčam. Prijemne sa s nim konverzuje na rôzne témy. Prispôsobí sa potrebám doučovaného. Keď počas rozhovoru zistí nejake rezervy, problematiku hneď vysvetlí a pošle cvičenia. Je to chápavý a dobrý učiteľ.

Fotky a certifikáty