Natália V.

Natália V.

Odpovedá do 1 hodiny, na 25% správ
25% 1 hod

Natália V.

Zábavné hodiny cez Skype

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Pekný deň všetkým :)

Ponúkam Vám hodiny španielčiny, portugalčiny, nemčiny a angličtiny pre všetky úrovne a vekové kategórie.

Som certifikovaná lektorka angličtiny a nemčiny, zo španielčiny a portugalčiny mám certifikát z úrovne C2. Absolvovala som niekoľko študijných pobytov v zahraničí, rovnako mám aj skúsenosť s výučbou jazykov v zahraničí aj na Slovensku.

Rada Vás pripravím na maturitu, skúšku, štátnice či olympiády. Pomôžem s gramatikou ako aj s konverzáciou.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať :) Budem sa tešiť na spoločné hodiny! :)

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Deleted-7b891e D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Ďakujem veľmi pekne za hodiny angličtiny! :) Odkedy sa učím s Natáliou, veľmi som sa zlepšila, dokonca som si vďaka nej urobila aj FCE certifikát, na ktorý ma špičkovo pripravila! Teraz sa spolu pripravujeme na štátnicu z angličtiny a CAE certifikát a aj po ich (snáď úspešnom) absolvovaní budem v hodinách s Natáliou určite poračovať. Vrelo odporúčam každému :)

Deleted-3d5388 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

S Naty sa učím portugalčinu (a plním si tak svoj dávny sen), a nemám voči hodinám absolútne žiadne výhrady! :) Hodiny ma bavia, sú robené zábavnou formou a je v nich asi všetko, čo je potrebné na zvládnutie jazyka. Určite vrelo odporúčam! :)

Deleted-f141b5 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Natália ma učí nemčinu a jej hodiny sú naozaj výborné. Materiály sú skvelo spracované, zrozumiteľné, učivo vysvetlí, všetko spolu precvičujeme až do chvíle, kým nadobudnem istotu. Nemčinu potrebujem do práce, kde sú aj odbornejšie výrazy, s čím tiež z jej strany nie je problém. Rovnako učí aj moju dcéru, doučuje ju španielčinu, tento školský rok bude maturovať a s výukou je spokojná, takže so slečnou Natáliou určite počítame aj do budúcna :)