Wendy M.

Wendy M.

Odpovedá v priemere do 48 hodín.
48 hod+

Wendy M.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Referencie

Popis

Dobry den

Volám sa Wendy som Native speaker anglického jazyka, ktorý Vás s radosťou naučím od základov :)
Poskytujem hodiny pre začiatočníkov, mierne pokročilých a pokročilých vo vlastných priestoroch v Trnave.

Výhody výučby s Native speakerom:
- efektívnejšia a rýchlejšia výučba o 70%
- Individuálny prístup ku každému študentovi
- Originálna výslovnosť

Podmienky a hodiny si vieme dohodnúť individuálne.

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Ivana V.

Ivana V.

Neoverená referencia

Wendy je učiteĺka na pravom mieste.Ja som s ňou mala 3 hodinu a možem povedať že je ochotna vysvetliť viac krát a snaží sa to vysvetliť.Skvele je to že je to učenie tvárou v tvár a o to viac sa vie venovať len mne a v mojom tempe.Jej slovenčina je na toĺko fajn že sa nemusíte báť jej to povedať aj po slovensky keď neviete po anglicky.A možem povedať že je trpezlivá a vie naozaj učiť ale tiež berie zodpovedne to že keď dostanete úlohu tak aj čaká že sa učíme a pri zopakovaní nemá problem sa vrátiť spať a vysvetliť to čomu nechápete.Ja určite odporúčam Wendy

Martin B.

Martin B.

Neoverená referencia

Wendy je vynikajúca učiteľka s profesionálnym a individuálnym prístupom k študentovi s ochotou flexibilne reagovať a vyhovieť požiadavkám študenta (časovým aj obsahovým). Stretnutia s Wendy viedli k skvalitneniu mojich schopností a prispeli k získaniu relevantnej pozície na Európskom trhu práce. Wendy, veľká vďaka! Odporúčam!

Pavol V.

Pavol V.

Neoverená referencia

Využívam spôsob výučby "face to face". Je to neporovnateľne lepšie učenie ako klasicky v skupine. Wendy je super. Môžem len odporúčať.

Jozef K.

Jozef K.

Neoverená referencia

Navstevujem jej hodiny 3 mesiac a mozem povedat, ze sam na sebe vidim vysledky v konverzacii ale aj v gramatike. Pocas vyucovania je velmi prijemna atmosfera mozem len odporucit :)