Gary H.

Gary H.

Odpovedá do 37 hodín, na 40% správ
40% 37 hod
Prijíma študentov

Gary H.

Prijíma študentov
Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som učiteľ gitary, pochádzam z Anglicka a žijem v Bankej Bystrici. Vyučovanie gitary prebieha v angličtine, takže popri učeniu sa hry na gitaru sa možeš zdokonaliť v angličtine.

Hrám na gitaru 20 rokov, a 4 roky som študoval v Gitarovej Akadémií v Brightone v Anglicku. Počas uplynulých rokov som hral v niekoľkých kapelách a zapojil sa do mnohých projektov.

Vyučujem rôzne hudobné žánre ako rock, funk, folk, pop…Naučíš sa hrať piesne, objavíš techniku hry a teóriu. Budeme sa učiť od známych gitaristov ako John Mayer, Jimi Hendrix, Dave Gilmour, John Frushante, SRV, Lindsey Buckingham, Eric Clapton a mnohých ďalších.

Rád podporujem kreativitu a preto keď sa budeme učiť novú techniku hry alebo teóriu, požiadam ťa aby si nové poznatky aplikoval a zložil vlastnú inštrumentálnu pieseň alebo solo.

Ako študijné materiály ti vytlačené piesne a tiež moje vlastné vyučovacie videá.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Martin M.

Martin M.

Neoverená referencia

Gary je velmi prijemny,trpezlivy človek. Ak hladate učitela gitary,alebo sa chcete zdokonalit,, ste na správnej adrese,naučí vas nie len hrať (pretoze jeho kvality a schopnosti hrat na gitare sú velmi vysoké a profesionalne) ale aj pochopiť hru a gitaru ako takú,čo je podla mna to najdôležitejšie..Takže ODPORUČAM!!!!!!!!!!!..

Katarína C.

Katarína C.

Neoverená referencia

Gary ma velmi trpezlivy a povzbudivy pristup. Piesne a cvicenia vybera primerane a zaroven postupne zvysuje narocnost, vzdy vsak zohladnuje aj preferencie studenta. Hodina vzdy ubehne velmi rychlo a anglictina s native speakrom je skvely bonus! ☺

Michal P.

Michal P.

Neoverená referencia

Po prvej hodine mám veľmi pozitívne pocity. Gary je veľmi príjemný človek s ktorým sa dobre komunikuje, v rámci výuky je trpezlivý pokiaľ ti niečo nejde a vie vynikajúco vysvetliť to čo práve preberáte a vidno že sa do toho rozumie. Môžem vrelo odporučiť, sám sa neviem dočkať ďalšej hodiny.

Matej M.

Matej M.

Neoverená referencia

Veľmi pokojný a pohodový prístup ako učiteľa. Ani s angličtinou nebol žiadny problém. Odporúčam

Marek V.

Marek V.

Neoverená referencia

Najprv som sa bál že hodina je v angličtine ,ale na moje prekvapenie všetko bolo v poriadku. Učiteľ je priateľský,trpezlivý a všetko bere s humorom... Hodina prebieha učením sa nových piesni + pridáva učebné podklady na doma... Určite odporúčam vyskúšať :)