Ľuboš M.

Mgr. Ľuboš M.

Odpovedá do 6 hodín, na 100% správ
100% 6 hod
Prijíma študentov

Ľuboš M.

Prijíma študentov

Kvalitné doučovanie za výhodnú cenu s priateľským prístupom

  • Doučuje aj online
  • Od  8 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 8 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Mám už 28-ročnú prax vo vyučovaní cudzích jazykov v škole aj v súkromí.Vyučujem tieto jazyky v škole na gymnáziu a aj súkromne, aj formou Skype.. Som kvalifikovaný vyučujúci na všetky 4 jazyky.. Pri vyučovaní vytváram priateľskú atmosféru, som trpezlivý a snažím sa o čo najvyššiu efektivitu vyučovacieho procesu. Som skúsený a milý pedagóg. Moja práca, cudzie jazyky, je môj koníček.
Tiež využívam tieto jazyky pri rôznych príležitostiach doma i v zahraničí, ako sú preklady a tlmočenia. Mám sebamotiváciu a to isté chcem podnietiť u svojho študenta.
Mám individuálny, diferencovaný prístup ku každému a som k dispozícii kedykoľvek, aj cez víkend. Teším sa na vás, moji budúci študenti!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

8 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Soňa S.

Soňa S.

Neoverená referencia

Super učiteľ plný elánu a optimizmu. Doučuje ma nemecký jazyk a hodiny s ním sú vždy zaujímavé a na úrovni. Je vidieť, že jazyky a ich učenie má rád. Odporúčam!

Karadyová

Karadyová

Neoverená referencia

Dobrý deň, už sú to 4 mesiace, čo sa pán učiteľ venuje môjmu synovi (13. ročný) 2x do týždňa. Doučovanie potreboval popravde už pred 2 rokmi , kedy to už prestalo byť len o slovíčkach a základnej gramatike. Počas zatvorenia škôl sa syn takmer vôbec nevenoval AJ, popravde so známkou 4 sme sa zmierili. Avšak keď už nehrozila len štvorka ale komisionálne preskúšanie, našla som pána učiteľa, ktorý za 2 mesiace syna doučil tak, že učiteľka sa rozhodovala na pol roka medzi 2-3.... Popravde, syn nieje na jazyky- od malička, má problém aj s naučením slovíčok, ale tým že sa mu pán učiteľ venuje 2x do týždňa a dáva mu cvičenia na vypracovanie, môžem povedať, že to je to čo potrebuje. Naučil ho systematickej príprave a opakovaniu, čo sa odrazilo nie len v predmete angličtina ale v celkovom zlepšení prospechu. Naozaj mu aktívna komunikácia nesmierne pomáha a angličtinu už ako rodičia neriešime. Ďakujem p. učiteľ , že Vás máme :D

Eva A.

Eva A.

Neoverená referencia

Pána Ľuboša, vrelo odporúčam na doučovanie nemeckého jazyka. Pozitívne hodnotím hodiny cez Skype. Je veľmi odborný, flexibilný a ústretový. Vždy snaží sa snaží prispôsobiť mojim požiadavkám a tempu výučby.

Janka S.

Janka S.

Neoverená referencia

Hodina nemeckého jazyka má tempo, žiak si rozšíri slovnú zásobu, zopakuje si gramatiku. Žiak nepotrebuje učebnicu, keďže materiál dostane mailom.

Fotky a certifikáty